GamingGen PC alınır mı?

Bu sistem bu fiyata alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    11

CarnaVera

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar her kardeşimiz gibi bir bilgisagarım olsun istiyorum yeni nesil oyunları Ultra seviye de değil sadece oynayabilecek bir bilgisayar istiyorum ve attığım sistemin fiyatı 8 bin sizce alınır mı? Son olarak satan site gaminggen fiyatı 20 binden indirimli 8 bin gösteriyor ne kadar doğru olabilir dolandırıcılık olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20210318_010248.jpg
    20210318_010248.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 100
Arkadaşlar her kardeşimiz gibi bir bilgisagarım olsun istiyorum yeni nesil oyunları Ultra seviye de değil sadece oynayabilecek bir bilgisayar istiyorum ve attığım sistemin fiyatı 8 bin sizce alınır mı? Son olarak satan site gaminggen fiyatı 20 binden indirimli 8 bin gösteriyor ne kadar doğru olabilir dolandırıcılık olabilir mi?

Güvenilir site ancak 1660S'li sistemlere bakmanızı tavsiye ederim 5500XT'lı sisteme 8bin TL çok.

Son düzenleme:
Alınır hocam. Fakat 20000 biraz abartılı olmuş. Bu şartlarda 8000 TL iyi. RX 5500 XT 8 GB olan 1650 Super'den güçlü.

Güvenilir site ancak 1660S'li sistemlere bakmanızı tavsiye ederim 5500XT'lı sisteme 8bin TL çok.

8 GB Modeli baya güçlü bir kart.
Çok kararsız kaldım gerçekten şimdi mi alsam sonra alsam geç kalır mıyım falan.
Alınır şuan kullandığım sistem kendisinin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı