4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 19 Mart 2021 #21 Pablo şahin dedi: Bende diyorum ki normal adres mi yazicam yoksa mahalle adını felan mı diye olabilir herkes herşeyi anlayacak diye bir olay yok. Genişletmek için tıkla... Hocam integral problemi çözmüyorsunuz. Mahalle, Cadde, Sokak yazan yere Mahalle, Cadde, Sokak bilgilerinizi yazacaksınız. Gizli özne aramanıza gerek yok, normal her insanın anlayacağı şekilde yapılmış basit bir kutucuk işte...
Pablo şahin dedi: Bende diyorum ki normal adres mi yazicam yoksa mahalle adını felan mı diye olabilir herkes herşeyi anlayacak diye bir olay yok. Genişletmek için tıkla... Hocam integral problemi çözmüyorsunuz. Mahalle, Cadde, Sokak yazan yere Mahalle, Cadde, Sokak bilgilerinizi yazacaksınız. Gizli özne aramanıza gerek yok, normal her insanın anlayacağı şekilde yapılmış basit bir kutucuk işte...
Y YKGK Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 19 Mart 2021 #22 şu an kullandığım bilgisayarı bu sayfadan aldım bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum
Pablo şahin Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 260 19 Mart 2021 #23 Konu çözüldü arkadaşlar boş yere yazmanıza gerek yok.