GamingGen.TR'den alınan sistem ne zaman gelir?

theumtkyd

Hectopat
Arkadaşlar dün 17.00 gibi GamingGen'den sistem aldım bildiğiniz gibi İstanbul'dan geliyor. Ben Mersin'deyim. 3 gün içinde kargoya teslimat diyor ama duyduğum kadarıyla genelde doğru değil bu tarih. Yurtiçi kargo ile geliyormuş. Uzun lafın kısası ne zaman kargoya verilir, evime ulaşır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan kargo değil de sistemin hazırlanma tarihi, eğer sistem hazır bir şekilde ise direkt kargolarlar ve min 5. günde evine ulaşır. Ama sistemi yeni toplayacaklar öyle göndereceklerse 10 gün ve üstü olur diye düşünüyorum.

Herkes tahminini söylemiş arkadaşlar ben oradan aldım sistemimi, şu an için gayet sistemimden memnunum. Bu firma gün içerisinde kargoya veriyoruz diye bir şey yazmışlar öyle bir şey yok üç gün geçti kargoya verilmedi, telefonlarımızı arıyoruz açmıyorlar falan filan uğraştırdılar sonra sikayetvar.com adlı siteden şikayet oluşturdum bu sefer onlar beni aradılar kargoya verdiler sonrasında şikayetimi kaldırmamı söylediler. Bir kaç gün oldu baktın kargoya verilmediyse sikayetvar.com'a yaz hemen geri dönerler zaten.

Herkes tahminini söylemiş arkadaşlar ben oradan aldım sistemimi, şu an için gayet sistemimden memnunum. Bu firma gün içerisinde kargoya veriyoruz diye bir şey yazmışlar öyle bir şey yok üç gün geçti kargoya verilmedi, telefonlarımızı arıyoruz açmıyorlar falan filan uğraştırdılar sonra sikayetvar.com adlı siteden şikayet oluşturdum bu sefer onlar beni aradılar kargoya verdiler sonrasında şikayetimi kaldırmamı söylediler. Bir kaç gün oldu baktın kargoya verilmediyse sikayetvar.com'a yaz hemen geri dönerler zaten.
Tahmini olarak dediklerimi yaparsan bir hafta içerisinde ancak saldım çayıra kafasında olursan on, on beş günü bulur.

Herkes tahminini söylemiş arkadaşlar ben oradan aldım sistemimi, şu an için gayet sistemimden memnunum. Bu firma gün içerisinde kargoya veriyoruz diye bir şey yazmışlar öyle bir şey yok üç gün geçti kargoya verilmedi, telefonlarımızı arıyoruz açmıyorlar falan filan uğraştırdılar sonra sikayetvar.com adlı siteden şikayet oluşturdum bu sefer onlar beni aradılar kargoya verdiler sonrasında şikayetimi kaldırmamı söylediler. Birkaç gün oldu baktın kargoya verilmediyse sikayetvar.com'a yaz hemen geri dönerler zaten.

Tahmini olarak dediklerimi yaparsan bir hafta içerisinde ancak saldım çayıra kafasında olursan on, on beş günü bulur.

Ya abi o değil de aşırı güldüm ya sene 2023 ve uğraştığımız olaylara bak gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı