Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #11 OkuyanGamer dedi: RTX 5060 takacak bütçem yokk. Genişletmek için tıkla... Daha fiyatını bilmiyoruz.. Ve 4060 Ti yetersiz geldiğinde takarsın. Takamazsan kalsın. Kim bilir belki bir yerden toplu para gelir bana olduğu gibi.
OkuyanGamer dedi: RTX 5060 takacak bütçem yokk. Genişletmek için tıkla... Daha fiyatını bilmiyoruz.. Ve 4060 Ti yetersiz geldiğinde takarsın. Takamazsan kalsın. Kim bilir belki bir yerden toplu para gelir bana olduğu gibi.
OkuyanGamer Picopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #12 Rub dedi: Daha fiyatını bilmiyoruz. Ve 4060 Ti yetersiz geldiğinde takarsın. Takamazsan kalsın. Kim bilir belki bir yerden toplu para gelir bana olduğu gibi. Genişletmek için tıkla... Kaç TL geldi. RTX 4090 fiyatı 35bin TL olduğu için onun fiyatı daha yüksek olur.
Rub dedi: Daha fiyatını bilmiyoruz. Ve 4060 Ti yetersiz geldiğinde takarsın. Takamazsan kalsın. Kim bilir belki bir yerden toplu para gelir bana olduğu gibi. Genişletmek için tıkla... Kaç TL geldi. RTX 4090 fiyatı 35bin TL olduğu için onun fiyatı daha yüksek olur.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #13 OkuyanGamer dedi: Kaç TL geldi. RTX 4090 fiyatı 35bin TL olduğu için onun fiyatı daha yüksek olur. Genişletmek için tıkla... Hocam tam geleni söylemeyeyim ama 6 basamaklı.
OkuyanGamer dedi: Kaç TL geldi. RTX 4090 fiyatı 35bin TL olduğu için onun fiyatı daha yüksek olur. Genişletmek için tıkla... Hocam tam geleni söylemeyeyim ama 6 basamaklı.
OkuyanGamer Picopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #14 Rub dedi: Hocam tam geleni söylemeyeyim ama 6 basamaklı. Genişletmek için tıkla... Kimden geldi keşke banada gelse
Rub dedi: Hocam tam geleni söylemeyeyim ama 6 basamaklı. Genişletmek için tıkla... Kimden geldi keşke banada gelse
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #15 OkuyanGamer dedi: Kimden geldi keşke banada gelse Genişletmek için tıkla... Miras kaldı. Dedemin tarlasını satıyoruz. Toplamda 1 milyon falan yapıyor sülalecek satacağız.
OkuyanGamer dedi: Kimden geldi keşke banada gelse Genişletmek için tıkla... Miras kaldı. Dedemin tarlasını satıyoruz. Toplamda 1 milyon falan yapıyor sülalecek satacağız.
OkuyanGamer Picopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #16 Rub dedi: Miras kaldı. Dedemin tarlasını satıyoruz. Toplamda 1 milyon falan yapıyor sülalecek satacağız. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun senin dediğin sistem daha iyi değil mi?
Rub dedi: Miras kaldı. Dedemin tarlasını satıyoruz. Toplamda 1 milyon falan yapıyor sülalecek satacağız. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun senin dediğin sistem daha iyi değil mi?