Esenlikler, GamingGenTR NOVA-3060Ti sistemini almayı düşünüyorum.
Sistemde sadece i3-12100F işlemciyi i5-12400F ile değiştirmeyi düşünüyorum diğerleri aynı kalacak. Sizce alınır mı performans değerleri hayli yüksek düşünceleriniz neler?
NOVA-3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Bence iyi bir fiyat, alınır. Gaming.gen neredeyse hiç kalitesiz parça kullanmıyor o yüzden çok takdir ediyorum onları. İşlemciye ek olarak istersen +500₺ verip PSU'yu 750W olanıyla değiştirirsen daha ileriye dönük olacaktır.
Bence iyi bir fiyat, alınır. Gaming.gen neredeyse hiç kalitesiz parça kullanmıyor o yüzden çok takdir ediyorum onları. İşlemciye ek olarak istersen +500₺ verip PSU'yu 750W olanıyla değiştirirsen daha ileriye dönük olacaktır.
Yok hocam ekran kartı işlemci birkaç sene kullanacağım yüksek yük bindiğinde sıkıntı yaratır mı psu konusundaki bilgine dayanarak bir şeyler söyleyebilir misin? Hani yüksek işlemlerde falan sıkıntı olur mu psu konusunda bilgim yok çoğu kişi benim sistem için 650 750 önermiş
Yok hocam ekran kartı işlemci birkaç sene kullanacağım yüksek yük bindiğinde sıkıntı yaratır mı PSU konusundaki bilgine dayanarak bir şeyler söyleyebilir misin? Hani yüksek işlemlerde falan sıkıntı olur mu PSU konusunda bilgim yok çoğu kişi benim sistem için 650 750 önermiş.