Gaminggentr rezilliği

@Axel8 Tek nedeni arızalı donanım değil, iyi araştır. Buradan konu aç ve minidump dosyanı paylaş. Nedeni minidump dosyasından anlaşılır.

Hocam sistemi iade etmiş bile. Paranın yatmasını bekliyormuş.

Kasa bende değil firmada 1 aydır. Madem bu şekilde halledilecek ben belki çok anlamıyorum bilmiyorum teknik ekip ne iş yapıyor? Onların aklına gelmiyor mu minidump alıp kontrol etmek? 1 hafta onlarda kaldı ürün test ettiklerini vs söylediler.

Hocam dediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Ama keşke arkadaşların dediği gibi bir konu açsaydınız belki şu an sıkıntı kalmazdı.

Hangi parçalar değiştir bu sürede? RAM değiştirildi ise aklıma tek olay geliyor arızalı olan anakartın kendisiydi (RAM soketi) ve takılan RAM'i kısa sürede bozuyordu sen de bu hataları alıyordun.

Hocam dediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Ama keşke arkadaşların dediği gibi bir konu açsaydınız belki şu an sıkıntı kalmazdı.
Keşke açsaydım diyorum ben de ama ilk haftadan sistemin parçasının arızalı olduğunu ve değiştirdiklerini söylediklerinden sonra şüphelerim çok arttı. Birçok kez başka yerlerden alışveriş yaptım arızalı parçalı “0” bir ürün hiç almamıştım. Sonrasında da aynı hatayı ve aynı parçayı 2-3 kez değiştirmeye yeltenince sabrım tükendi maalesef.

Hangi parçalar değiştir bu sürede? RAM değiştirildi ise aklıma tek olay geliyor arızalı olan anakartın kendisiydi (RAM soketi) ve takılan RAM'i kısa sürede bozuyordu sen de bu hataları alıyordun.
Ram ve ssd değiştirdiler.

Ram ve ssd değiştirdiler.

Klasik. O anakartın kendisi %90 sakattı nadiren de olsa bunlar kısa devre yapabiliyor üretim hatası anlayacağın ve en büyük riski RAM'lere oluşturuyor. Daha önce 2 kişinin başına geldiğini gördüm. Güç kaynağı olsaydı anakartı da komple bozardı.

Keşke bu sorunları teknik ekip de anlasaydı da bu duruma düşmeseydim hocam.

Keşke bu sorunları teknik ekip de anlasaydı da bu duruma düşmeseydim hocam.

Burada sıkıntı yetkili servisin bakmaması. Gaminggentr, İtopya vb. siteler kendi elemanları var hazır sistemleri falan birleştiren. İşte sistemi bunlara gönderince yüzeysel bilgi ile bakıyorlar geçiyor. İlk arızada gönderilir normaldir fakat adamlar "yaptık, parça değiştirdik" demelerine rağmen tekrarladıysa tamam belayı buldun demektir.

Sorunun kaynağını kendin bulup, bulamasan bile en iyi tahmini yapıp o parçayı söküp kendi servisine yollamak. Yetkili servislerin bilgileri, kapasiteleri çok daha yüksek.

Tam olarak dediğiniz gibi. İlk arızada olabilir dedim ama parça değiştirdik demelerine rağmen süreklş aynı hatayı almaya devam ettim. Sistemi 1 ay önce teslim ettim kendilerine. Hala paramın yatmasını bekliyorum

Bugün aradılar özürlerini ilettiler, mailime iade belgesi gönderildi param da yarın yatacak muhtemelen, 2 tane de hediye yollamak için adresimi aldılar. (Mouse ve kulaklık). İlgilenen arkadaşlara teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…