3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 2 Mayıs 2021 #11 iKayraOnur dedi: Aldığı fiyata iade edip indirimli fiyattan almayı düşünüyor. Genişletmek için tıkla... yiitx dedi: 400TL indirime girdiği için olduğunu yazmış. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Değmez o zaman.
iKayraOnur dedi: Aldığı fiyata iade edip indirimli fiyattan almayı düşünüyor. Genişletmek için tıkla... yiitx dedi: 400TL indirime girdiği için olduğunu yazmış. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Değmez o zaman.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #12 Ayrıca iade ederseniz kargoda çok bekler sisteminiz o yüzden hiç değmez.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.015 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #13 MükreminT dedi: Ayrıca iade ederseniz kargoda çok bekler sisteminiz o yüzden hiç değmez. Genişletmek için tıkla... Bence uğraşmaya değmez ama kargoda beklememesi için 1 hafta süre için 400 lira kazanç etmek daha mantıklı.
MükreminT dedi: Ayrıca iade ederseniz kargoda çok bekler sisteminiz o yüzden hiç değmez. Genişletmek için tıkla... Bence uğraşmaya değmez ama kargoda beklememesi için 1 hafta süre için 400 lira kazanç etmek daha mantıklı.
Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #14 300319 dedi: Şimdi anladım. Değmez o zaman. Genişletmek için tıkla... HAKAN SEZGINEL-HS1 / Intel i5-12600 / ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar HAKAN SEZGINEL-HS1 oyuncu bilgisayarı Core i5 12600 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr MükreminT dedi: Yapacak hiçbir şey yok bekleseydiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam geleceği görüyor gibi mi duruyorum? MükreminT dedi: Ayrıca iade ederseniz kargoda çok bekler sisteminiz o yüzden hiç değmez. Genişletmek için tıkla... Desteğe başvuracağım belki müşteri memnuniyeti için hediye verirler.
300319 dedi: Şimdi anladım. Değmez o zaman. Genişletmek için tıkla... HAKAN SEZGINEL-HS1 / Intel i5-12600 / ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar HAKAN SEZGINEL-HS1 oyuncu bilgisayarı Core i5 12600 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr MükreminT dedi: Yapacak hiçbir şey yok bekleseydiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam geleceği görüyor gibi mi duruyorum? MükreminT dedi: Ayrıca iade ederseniz kargoda çok bekler sisteminiz o yüzden hiç değmez. Genişletmek için tıkla... Desteğe başvuracağım belki müşteri memnuniyeti için hediye verirler.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #15 iKayraOnur dedi: Bence uğraşmaya değmez ama kargoda beklememesi için 1 hafta süre için 400 lira kazanç etmek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bugün gönderse bile en az 2 hafta bekler (yazanları gördüm 1 ay bile gitmeyen olmuş iade etmek isteyenlerin sistemi) Formi dedi: Desteğe başvuracağım belki müşteri memnuniyeti için hediye verirler. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez hocam.
iKayraOnur dedi: Bence uğraşmaya değmez ama kargoda beklememesi için 1 hafta süre için 400 lira kazanç etmek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bugün gönderse bile en az 2 hafta bekler (yazanları gördüm 1 ay bile gitmeyen olmuş iade etmek isteyenlerin sistemi) Formi dedi: Desteğe başvuracağım belki müşteri memnuniyeti için hediye verirler. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez hocam.
Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #16 MükreminT dedi: Bugün gönderse bile en az 2 hafta bekler (yazanları gördüm 1 ay bile gitmeyen olmuş iade etmek isteyenlerin sistemi) Denemekten zarar gelmez hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem daha kargoya verilmedi ama iade etmeyi düşünmüyorum şu an için teşekkürler iyi forumlar.
MükreminT dedi: Bugün gönderse bile en az 2 hafta bekler (yazanları gördüm 1 ay bile gitmeyen olmuş iade etmek isteyenlerin sistemi) Denemekten zarar gelmez hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem daha kargoya verilmedi ama iade etmeyi düşünmüyorum şu an için teşekkürler iyi forumlar.