CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.152 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 20 Ocak 2023 #11 Lusyz dedi: Kanıtsız inanmak aslında mantıksız oldu evet kanıt yoksa olayda yok böyle büyük firmaya suç atmak ağır oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Kanıt olmuş olsa bile aradan 2 sene geçmiş, gerçekten üründe 550 watt kullanıldığını düşünsek bile belki montaj yaparken yanlış ürün taktılar insanlık hali, bunu başta görüp söylese zaten değişim yapılırdı yani yine bir dolandırıcılık durumu yok.
Lusyz dedi: Kanıtsız inanmak aslında mantıksız oldu evet kanıt yoksa olayda yok böyle büyük firmaya suç atmak ağır oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Kanıt olmuş olsa bile aradan 2 sene geçmiş, gerçekten üründe 550 watt kullanıldığını düşünsek bile belki montaj yaparken yanlış ürün taktılar insanlık hali, bunu başta görüp söylese zaten değişim yapılırdı yani yine bir dolandırıcılık durumu yok.
M mhmmd1608 Yoctopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2 20 Ocak 2023 #12 cumali_032 dedi: Hocam sizin aynı marka mı , aynı güç voltajı mı kontrol etmeniz lazımdı. Genişletmek için tıkla... Haklisiniz ama cok anlamiyorum kucuk cocugun hayaliydi PSU yu kontrol etmek aklima gelmedi diger parcalaro kontrol etmistim
cumali_032 dedi: Hocam sizin aynı marka mı , aynı güç voltajı mı kontrol etmeniz lazımdı. Genişletmek için tıkla... Haklisiniz ama cok anlamiyorum kucuk cocugun hayaliydi PSU yu kontrol etmek aklima gelmedi diger parcalaro kontrol etmistim