Gamingplus R7 7700 ve RTX 4060 sistem alınır mı?

Sezer167

Zeptopat
Daha fazla  
Hayırlı geceler. Taksitle DDR5 sistem almak istiyordum ne zamandan beri. Trendyol'da 2 ay sonra öde avantajı var. 2 ay erteleme +3 taksit yapıyor peşin fiyatına. Sizce bu sistem alınır mı?

Alınmaz. Bekleyin atacağım bir tane

Enis kirazoğlunun videosunda görmüştüm. Gayet iyi.

DDR5 ve 16 GB RAM için ekstra 14bin ödemek istiyorsanız ödeyin ama bence gereksiz.

Alınmaz.

Bence bu da alınmaz.

Alınmaz. SSD, RAM, PSU anlatmaya gerek yok. Ekteki kasayı al geç.

Arkadaşın bütçesi varken saçma bir sistem olmuş. DDR5 için çok da gereksiz değil.

Arkadaşlar ddr4 istemiyorum geleceğe yönelik olsun diye ddr5 toplayacağım.

DDR5 istiyorsanız rias_gremory'nin attığı gayet iyi. Ayrıca geleceğe yönelik açısından 4070 ve 12 GB VRAM iyi seçenek olur. 4060'ın 8'i yetmez ileride.

Arkadaşlar DDR4 istemiyorum geleceğe yönelik olsun diye DDR5 toplayacağım.

Attığımı al. SE 214 XT al yanına. Stok fanla UV yapsan bile yazın öyle idare edebileceğini düşünmüyorum. 214 XT alıp UV yapsan harika olur.

Attığımı al. SE 214 XT al yanına. Stok fanla UV yapsan bile yazın öyle idare edebileceğini düşünmüyorum. 214 XT alıp UV yapsan harika olur.
Senin attığın sistem güzel de taksit yapıcağım için işime gelmiyor nakitim olsa direkt alırdım.

PSUdan kısmışlar büyük ihtimal ona dikkat edin.

Hocam sizin ilk attığınız sistemin PSU da sıkıntılı. Böyle hazır sistemlerde hep garip garip PSUlar kullanılıyor ben güvenemezdim şahsen. İmkanınız varsa PSUsunu değiştirin öyle alın

Arkadaşın attığı sistem iyi de PSUsu belirtilmemiş bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…