Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Merhaba aradığım bilgisayarı 2.el olarak sadece bu sitede bulabildim ama güvenli mi emin olamadım. Sizce bu site güvenli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
Merhaba aradığım bilgisayarı 2.el olarak sadece bu sitede bulabildim ama güvenli mi emin olamadım. Sizce bu site güvenli midir?
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #2 Captain Rex dedi: Merhaba aradığım bilgisayarı 2.el olarak sadece bu sitede bulabildim ama güvenli mi emin olamadım. Sizce bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Dükkanın kendi sitesi güvenilir. fakat yüksek tutarda bir şey almanızı önermem.
Captain Rex dedi: Merhaba aradığım bilgisayarı 2.el olarak sadece bu sitede bulabildim ama güvenli mi emin olamadım. Sizce bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Dükkanın kendi sitesi güvenilir. fakat yüksek tutarda bir şey almanızı önermem.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 mehmetaymir dedi: Dükkanın kendi sitesi güvenilir. Fakat yüksek tutarda bir şey almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef piyasada başka yerde yok şu an. Peki neden önermezsiniz? 2450₺ laptop.
mehmetaymir dedi: Dükkanın kendi sitesi güvenilir. Fakat yüksek tutarda bir şey almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef piyasada başka yerde yok şu an. Peki neden önermezsiniz? 2450₺ laptop.
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #4 Captain Rex dedi: Hocam maalesef piyasada başka yerde yok şu an. Peki neden önermezsiniz? 2450₺ laptop. Genişletmek için tıkla... site kaliteli gelmedi açıkcası çok amatörce. ama telefon numarasını arayıp bilgi alabilirsiniz.
Captain Rex dedi: Hocam maalesef piyasada başka yerde yok şu an. Peki neden önermezsiniz? 2450₺ laptop. Genişletmek için tıkla... site kaliteli gelmedi açıkcası çok amatörce. ama telefon numarasını arayıp bilgi alabilirsiniz.