Ganepower Ursa vs SteelSeries Rival 3

florecz3

Hectopat
Beyler selamın aleyküm. yaza doğru mouse almayı düşünüyorum da iki seçenek arasında kaldım. Benim için 1 hissiyat 2'de görünüş. Görünüş olarak aynı ama sensör farkı var. Tabii ki Rival 3 daha üstün. 3 bölgeli RGB ve kullanım ömrü olarak. Bir de SteelSeries markası ve kalitesi var. Ama aralarında 100 TL fiyat farkı var. Sizce ne yapmalıyım?/Yazın bir de ogre RGB mekanik klavye almayı düşünüyorum. Uyum sağlar mı?
Aynı fiyat aralığında mouse önerebilirsiniz. Ama saçma sapan, RGB'si olmayan, marka diye düşük mouse önermeyin. Gamepower 1 ay gidiyor da demeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler selamın aleyküm. yaza doğru mouse almayı düşünüyorum da iki seçenek arasında kaldım. Benim için 1 hissiyat 2'de görünüş. Görünüş olarak aynı ama sensör farkı var. Tabii ki Rival 3 daha üstün. 3 bölgeli RGB ve kullanım ömrü olarak. Bir de SteelSeries markası ve kalitesi var. Ama aralarında 100 TL fiyat farkı var. Sizce ne yapmalıyım?/Yazın bir de ogre RGB mekanik klavye almayı düşünüyorum. Uyum sağlar mı?
Aynı fiyat aralığında mouse önerebilirsiniz. Ama saçma sapan, RGB'si olmayan, marka diye düşük mouse önermeyin. Gamepower 1 ay gidiyor da demeyin.
kanka aynı şeyi şuan ben yaşıyorum, bi yerde steelseries markası bi yerde diğer yanda örgülü kablo altın uçlu gamepower sen hangisini seçtin acaba?

Gamepower Ursa mousendan memnun olmayanlar varmış. Bir süre sonra yapısı bozuluyormuş. Yani o kadar da kaliteli değil herhalde. Ben şahsen ikisini de kullanmadım ama. Gamepower Ursa kullanan kişiler genelde memnun değil. Eğer aldıysanız güle güle kullanın. Onun dışında bu fiyat aralığında Logitech, ASUS, Corsair, MSI gibi markaların ürünleri var bir de bugün BİM'de SteelSeries Rival 3 indirime girdi belki de almışsınızdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı