clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #1 Selamlar, 3 kişi olarak lobiye girdiğimiz zaman maçı başlatma tuşuna basınca direkt olarak başka 1 oyuncu daha aranıyor. Aktif kimseler olmadığı için maç bulmuyor. 3 kişi oynamak mümkün müdür?
Selamlar, 3 kişi olarak lobiye girdiğimiz zaman maçı başlatma tuşuna basınca direkt olarak başka 1 oyuncu daha aranıyor. Aktif kimseler olmadığı için maç bulmuyor. 3 kişi oynamak mümkün müdür?
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #2 Oda sahibi odayı Public'ten Private'e çeksin. Lobiye girince sağ üstte yazar tuşu. Ben arkadaşımla 1v1 atıyordum öyle. Artı 0 Eksi
Oda sahibi odayı Public'ten Private'e çeksin. Lobiye girince sağ üstte yazar tuşu. Ben arkadaşımla 1v1 atıyordum öyle.
KS KS clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #3 Nemai dedi: Oda sahibi odayı Public'ten Private'e çeksin. Lobiye girince sağ üstte yazar tuşu. Ben arkadaşımla 1v1 atıyordum öyle. Genişletmek için tıkla... Private veya Custom ikisi de oyuncu arıyor. Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Oda sahibi odayı Public'ten Private'e çeksin. Lobiye girince sağ üstte yazar tuşu. Ben arkadaşımla 1v1 atıyordum öyle. Genişletmek için tıkla... Private veya Custom ikisi de oyuncu arıyor.