Gang Beasts alınır mı?

DepWeb

Hectopat
Daha fazla  
PS4 kullanicisiyim PS4'um kırık değil orijinal ve evde kardeşimle birlikte oynayabilir miyim? (PS Plus yok)

Çok teşekkürler hocam. Bir de 200TL şu anda sizce o kadar para verilir mi?

Güzel oyun. Çok eğleneceğinizi düşünüyorum. Bence alınmaz o oyuna 200TL vermem ben şahsen, ama kardeşimle birlikte oynarız çok da eğleniriz diyorsanız alınır neden alınmasın.

Güzel oyun. Çok eğleneceğinizi düşünüyorum. Bence alınmaz o oyuna 200TL vermem ben şahsen, ama kardeşimle birlikte oynarız çok da eğleniriz diyorsanız alınır neden alınmasın.

Reisim seni çok zorladım ama Hello Neighbor alınır mı? Peki 160TL'ye.(Konudan konuya atladım farkındayım sory)

Reisim seni çok zorladım ama Hello Neighbor alınır mı? Peki 160TL'ye.(konudan konuya atladım farkındayım sory)

Hocam ben oynamıştım çok sıkılıyorsun bir yerden sonra, korkusu da yok.

PS4 kullanicisiyim PS4'um kırık değil orijinal ve evde kardeşimle birlikte oynayabilir miyim? (PS Plus yok)

Kesinlikle alınır. Çok gülüyorsunuz oynarken.

Hocam ben oynamıştım çok sıkılıyorsun bir yerden sonra, korkusu da yok.

Kesinlikle alınır. Çok gülüyorsunuz oynarken.

Hello Neighbor'u almıyorum o zaman. Gangi alacağım bugün tavsiyeleriniz üzerine teşekkürler. Daha fazla tavsiyeniz var ise yazabilirsiniz hocam.(Herhangi bir şey olabilir)

Sıkıntı değil. Hello Neighbor kaç?

Hikaye için 1'i oynayın derim ben 2'yi oynadığımda leş gibi gelmişti.

Hello Neighbor'u almıyorum o zaman. Gangi alacağım bugün tavsiyeleriniz üzerine teşekkürler. Daha fazla tavsiyeniz var ise yazabilirsiniz hocam.(herhangi bir şey olabilir)

Human: Fall Flat olabilir 2 kişilik, o da Gang Beasts gibi ama bulmacalı hali.
Overcooked 2 de 2 kişilik yine, yemek yapıyorsun servis ediyorsun eğlenceli bir oyun.

Hikaye için 1'i oynayın derim ben 2'yi oynadığımda leş gibi gelmişti.

Hello Neighbor 2 tartışılır ama ben Hello Neighbor 1'i seviyorum Hide and Seek de güzel bir oyun hikayeyi çok güzel anlatıyor ama bulmaca çözmeyi sevmiyorsanız sıkılabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…