GANK Battı mı?

Kafkef34

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir gank.com.tr konusunda çok fazla olumsuz yorum vs. okuyorum. Espor tarafında da kapandığına dair paylaşımlar yapıldı ancak tasarımcılarına para ödenmemiş, free çalıştıklarına ödeme yapılmadığına dair söylemler dolanıyor. Sizce buradan alışveriş yapmak ne kadar mantıklı olabilir bu süreçler içerisinde? İadelerin neden geç yapılmadığı vs. gibi konulara para kalmadı deseler ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dükkan kapatan esnaf gibi elde ne var ne yoksa ucuza çıkarıp kaçtı adam resmen. Şu an hesabı da görüntülenemiyor, forumdan yasaklanmış hesap.
Aaaa ben etiketlemeye çalışmıştım belki cevap alırız diye de etiketleyememiştim o yüzden demek ki. Ama şaşırmadım doğrusu.

Hayır dikkatimi bu çekti mesela 8 aydır burası bitmedi mi mesela? Güzel oyaladı galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dolandırıcı çıktı demek mi bu ?

Bende iade talebi açtım hala yanıt bekliyorum. Vergi levhası faal görünüyor bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…