Ben Manisa Celal Bayar'ı aradım. Hazırlık okulunu aradım. Bana GANO ile yatay geçişte hazırlık okuma imkanın yok dediler. Muafiyete girersin geçersen direk 1.sınıfa başlayacaksın dediler eğer geçemezsen bölümde okuyamazsın dediler.
Ben de şaşırdım başta sizi işinizden alır mı bilmiyorum ama siz de arasanız size de aynı şeyi söylerler sanırım.
Ama bu haksızlık yani YKS ile kazananlar 2 yıl hazırlık var 1 yıl kaldığında dahi ayrıca MYP ile geçenlere de bu hak veriliyormuş sanırım sadece GANO ile geçişte bu yokmuş.
Bölümüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler
Benim dışarıdan İngilizce geliştirmem çok zor bölümün bir türlü ingilizcesine geçmiliyim Manisa isteme nedenim ben geçen sene de uzaktaydım bu sene de uzaktayım memleketime
Manisa memleketime yakın bir de 2023 yılında ben yaz okulu aldım o okulda o yüzden okulu kampüsü merkeze hakimim bildiğim ve beğendiğim bir yer.
Hocam saçma olan ayrı bir taraf Muğla sıtkı koçman dedi ki hazırlık zorunlu muafiyeti geçemezsen hazırlık okursun diye sizin dediğinize geldik ama Manisa kabul etmiyor şaka gibi.