Ak47User Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 141 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #1 Bu sene Erciyes Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine 70 bin sıralama ile yerleştim. İleride ortalamamı yüksek tutup Sakarya Üniversitesi veya gazi üniversitesine geçme imkanım var mıdır? Ve kabul edilme ihtimalim nedir?
Bu sene Erciyes Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine 70 bin sıralama ile yerleştim. İleride ortalamamı yüksek tutup Sakarya Üniversitesi veya gazi üniversitesine geçme imkanım var mıdır? Ve kabul edilme ihtimalim nedir?
Ak47User Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 141 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #2 kopkeliekmek dedi: İstemediğin üniversite ise niçin yerleştin ki dostum. Genişletmek için tıkla... İstemediğim üniversite değildi eğitim olanakları konusunda gayet yeterli bir üniversite. Fakat daha iyisini zorlamak istiyorum.
kopkeliekmek dedi: İstemediğin üniversite ise niçin yerleştin ki dostum. Genişletmek için tıkla... İstemediğim üniversite değildi eğitim olanakları konusunda gayet yeterli bir üniversite. Fakat daha iyisini zorlamak istiyorum.