K KaanMert Hectopat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 172 Yer İstanbul 19 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben iPhone 6 Plus model telefon aldım ve içinden standart olarak 'Garageband, Keynote, iMovie' gibi uygulamalar geliyor. Sorum şu; ben bu uygulamaları aynı zamanda öteki iPhone cihazıma ücretsiz olarak yükleyebilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2014
Merhaba arkadaşlar. Ben iPhone 6 Plus model telefon aldım ve içinden standart olarak 'Garageband, Keynote, iMovie' gibi uygulamalar geliyor. Sorum şu; ben bu uygulamaları aynı zamanda öteki iPhone cihazıma ücretsiz olarak yükleyebilir miyim ?
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #2 GarageBand on the App Store on iTunes ücretli.
M mussssa Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 61 21 Aralık 2014 #3 @KaanMert kullanabiliyorsun dostum bende iPhone 6 aldım Aile paylaşımı ile babam'ın 5'ine ve kendim iPad 3'e kurdum sorunsuz kullanıyorum söylediğin uygulamaları.
@KaanMert kullanabiliyorsun dostum bende iPhone 6 aldım Aile paylaşımı ile babam'ın 5'ine ve kendim iPad 3'e kurdum sorunsuz kullanıyorum söylediğin uygulamaları.