ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #21 1Gülhan1 dedi: Kart kategorisini değiştirince taksitlendirmelerde falan bir değişiklik oldu mu? Fazla yıllık aidat vermeye değer mi açıkçası? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi başvuru esnasında yazıyordu özellikleri ama inan hiçbiri aklımda kalmadı.
1Gülhan1 dedi: Kart kategorisini değiştirince taksitlendirmelerde falan bir değişiklik oldu mu? Fazla yıllık aidat vermeye değer mi açıkçası? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi başvuru esnasında yazıyordu özellikleri ama inan hiçbiri aklımda kalmadı.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #22 ilkaydmr dedi: Hocam vallahi başvuru esnasında yazıyordu özellikleri ama inan hiçbiri aklımda kalmadı. Genişletmek için tıkla... Yazılanlar değil de kullanırken Gold olarak avantajını hissettiğin bir şey oldu mu?
ilkaydmr dedi: Hocam vallahi başvuru esnasında yazıyordu özellikleri ama inan hiçbiri aklımda kalmadı. Genişletmek için tıkla... Yazılanlar değil de kullanırken Gold olarak avantajını hissettiğin bir şey oldu mu?
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #23 1Gülhan1 dedi: Yazılanlar değil de kullanırken Gold olarak avantajını hissettiğin bir şey oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama zaten pek kullanmıyorum. Sadece bir kere nakit avans çekmek için kullandım o kadar.
1Gülhan1 dedi: Yazılanlar değil de kullanırken Gold olarak avantajını hissettiğin bir şey oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama zaten pek kullanmıyorum. Sadece bir kere nakit avans çekmek için kullandım o kadar.