Garanti Bankası ile İninal karta EFT

Shilded

Hectopat
Daha fazla  
Direkt konuya gireceğim, Garanti Bankası ile İninal sanal karta EFT yoluyla para gönderebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki gönderebilirsiniz. Yazdığım yolları uygulamanız yeterlidir.
  • Çalıştığın bankanın mobil uygulamasına veya internet şubesine giriş yap.
  • Akbank hesabın varsa havale ile, diğer bankalarda hesapların varsa EFT ile para transferi menüsüne gir.
  • IBAN numarası alanına: TR 36 0004 6007 8988 8000 0693 61 ve açıklama alanına yalnızca aktif kullandığın sanal ya da fiziksel kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarasını aralarında boşluk bırakmadan girerek işlemi tamamla.
  • EFT için (Akbank’tan başka bir bankadan gönderim yapıyorsan) alıcı ismine İNİNAL ÖDEME VE ELEKTRONİK PARA HİZMETLERİ A.Ş. yazmalısın.
  • 15 dk. içerisinde bakiye kartına yüklenecektir.
  • Alıcı : İninal Ödeme Ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. IBAN : TR 36 0004 6007 8988 8000 0693 61 Açıklama: Kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarası
Barkod nerede diyeceksiniz. İninal cüzdan uygulamasından, kart haraketlerine tıklar iseniz barkod adında 13 haneli numara göreceksiniz. Kopyalayıp atabilirsiniz.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama, IBAN numarasına bizim numaramızı yazmamız gerekmiyor mu ?

IBAN numarasına bizim numaramızı yazmamız gerekmiyor mu?
Hayır, İninal'ın IBAN'ını yazmanız gerekiyor. Açıklama bölümüne ise kartın barkod numarasını. (Mobil uygulama kısmında görebilirsin)

Hayır, İninal'ın IBAN'ını yazmanız gerekiyor. Açıklama bölümüne ise kartın barkod numarasını. (Mobil uygulama kısmında görebilirsin)
konuyu hortlatıyorum ama garanti bbva üzerinden ininal kardıma havale yapmak istiyorum i ban i ve barkod noyu doğru giriyorum lakin onay kısmında onaya tıkladığımda işleminiz gerçekleştirilemedi diyor başka bir ininal karda denedim olmadı ama ininal kart dışındaki ibanlere denedim oldu mesela ziraat bank neden sizce bu böyle oluyor bilginiz varmı

Ben IBAN ı yazdım fakat açıklamaya barkod numarasını yazmadım sıkıntı olur mu hesaptanda para gitti gösteriyor ama daha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…