ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. iPhone 6S cihazın da Garanti BBVA uygulaması açılmıyor. Açmaya çalıştığımda beyaz ekran geliyor sonra kapanıyor. Sürüm: iOS 12.1.4
Arkadaşlar merhaba. iPhone 6S cihazın da Garanti BBVA uygulaması açılmıyor. Açmaya çalıştığımda beyaz ekran geliyor sonra kapanıyor. Sürüm: iOS 12.1.4
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 17 Nisan 2023 #2 ByMh1 dedi: Arkadaşlar merhaba. iPhone 6S cihazın da Garanti BBVA uygulaması açılmıyor. Açmaya çalıştığımda beyaz ekran geliyor sonra kapanıyor. Sürüm: iOS 12.1.4 Genişletmek için tıkla... Bende açılıyor şimdi denedim.
ByMh1 dedi: Arkadaşlar merhaba. iPhone 6S cihazın da Garanti BBVA uygulaması açılmıyor. Açmaya çalıştığımda beyaz ekran geliyor sonra kapanıyor. Sürüm: iOS 12.1.4 Genişletmek için tıkla... Bende açılıyor şimdi denedim.
ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 erenerdugan dedi: Bende açılıyor şimdi denedim. Genişletmek için tıkla... Ben de neden açılmadığına dair bir fikrin var mı?
erenerdugan dedi: Bende açılıyor şimdi denedim. Genişletmek için tıkla... Ben de neden açılmadığına dair bir fikrin var mı?
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 17 Nisan 2023 #4 ByMh1 dedi: Ben de neden açılmadığına dair bir fikrin var mı? Genişletmek için tıkla... Sürümden kaynaklı olabilir veya telefonu kapatıp tekrar açın sonra uygulamayı deneyin tekrar aynı hatayı veriyorsa sürümden kaynaklıdır.
ByMh1 dedi: Ben de neden açılmadığına dair bir fikrin var mı? Genişletmek için tıkla... Sürümden kaynaklı olabilir veya telefonu kapatıp tekrar açın sonra uygulamayı deneyin tekrar aynı hatayı veriyorsa sürümden kaynaklıdır.
ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 erenerdugan dedi: Sürümden kaynaklı olabilir veya telefonu kapatıp tekrar açın sonra uygulamayı deneyin tekrar aynı hatayı veriyorsa sürümden kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
erenerdugan dedi: Sürümden kaynaklı olabilir veya telefonu kapatıp tekrar açın sonra uygulamayı deneyin tekrar aynı hatayı veriyorsa sürümden kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.