Garanti BBVA bonus nasıl kullanılır?

928408

Femtopat
Garanti sanal kartımda 750 TL bonus var (yakınını davet ile yüklenmişti ama mükemmel sistem sanal kartıma yüklemiş).
Hepsiburada'dan denedim banka tarafından onaylanmadı bildirimi aldım. Garanti müşteri hizmetlerini aradım, müşteri temsilcisi bizde sorun görünmüyor Hepsiburada ile iletişime geçin dediler ve paradoksa girdik (Garanti BBVA Hepsiburada'ya yönlendiriyor; Hepsiburada garantiye yönlendiriyor). Bir de Pazarama ile deneyeyim dedim ancak yine onaylanmadı.
Sanırım kullanamayacağım bonusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'da kullanılabilmesi lazım hocam, olmazsa burada belirtilen farklı siteleri de deneyin. Sıkıntı çıkarsa garantinin müşteri hizmetlerine ulaşırsınız.

Bonusu garantipayle ödeyerek kullanabilirsiniz hepsiburadada bonusflaş yükleyin garanti payle ödeyince orda bonus kullanmak istiyorum yazıyor öderken ürün tutarını bonusla ödersiniz.

Kredi kartıyla ben de denedim olmadı garantipayle yapabiliyorum sadece.

Bonusu garantipayle ödeyerek kullanabilirsiniz Hepsiburada'da BonusFlaş yükleyin garanti payle ödeyince orada bonus kullanmak istiyorum yazıyor öderken ürün tutarını bonusla ödersiniz.

Kredi kartıyla ben de denedim olmadı garantipayle yapabiliyorum sadece.

Bende sanal kartta olduğu için BonusFlaş'ta görünmüyor.

Hepsiburada'da kullanılabilmesi lazım hocam, olmazsa burada belirtilen farklı siteleri de deneyin. Sıkıntı çıkarsa garantinin müşteri hizmetlerine ulaşırsınız.
Denedim zaten.
Hepsiburadada denedinçm banka onaylamadı.
Pazaramada denedim yine onaylamadı.

Sorunun tamamını okudunuz mu yoksa sadece başlık mı?

Ne garanti bankası yardımcı oluyor ne de alışveriş yaptığınız yer yardımcı oluyor.Bundan dolayı bonus kullanılmaz diye biliyorum.

O zaman sanal karttaki bonus çöpe gitti.

Evet bir nevi öyle oldu sizin gibi ben de aynı sorunu yaşadım. Fiziksel kartla kredi kartın bilgileriyle ödeyeyim dedim orada asla bonus kullanmak için bir şey çıkmıyor kartın bakiyesiyle ödüyor

Ne Garanti Bankası yardımcı oluyor ne de alışveriş yaptığınız yer yardımcı oluyor. Bundan dolayı bonus kullanılmaz diye biliyorum.

Evet bir nevi öyle oldu sizin gibi ben de aynı sorunu yaşadım. Fiziksel kartla kredi kartın bilgileriyle ödeyeyim dedim orada asla bonus kullanmak için bir şey çıkmıyor kartın bakiyesiyle ödüyor.

Bende böyleydi.
Ama ne Hepsiburada'da ne Pazarama'da onay verildi.

Screenshot_20250610_214124_Hepsiburada.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı