emirBLT810 Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar Redmi Note 10S var bende. Ben Endonezya ROM atacağım telefona ama garantisi bitiyormus. Benim cihaz garantisi yokken arizalanirsa veya biyeri kırılırsa yine servise gönderebiliyor muyum parayla? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Arkadaşlar Redmi Note 10S var bende. Ben Endonezya ROM atacağım telefona ama garantisi bitiyormus. Benim cihaz garantisi yokken arizalanirsa veya biyeri kırılırsa yine servise gönderebiliyor muyum parayla?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 17 Şubat 2023 #2 Evet, sadece kullanıcı hatası olmayan durumlarda da para alınır sizden.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 Garanti bittikten sonra aynı işlemleri yaparsan yine para isterler, garantisi bitmeden yaparsan aynı işlemleri yaparsan yine para isterler.
Garanti bittikten sonra aynı işlemleri yaparsan yine para isterler, garantisi bitmeden yaparsan aynı işlemleri yaparsan yine para isterler.
emirBLT810 Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 LeonS.Kennedy dedi: Garanti bittikten sonra aynı işlemleri yaparsan yine para isterler, garantisi bitmeden yaparsan aynı işlemleri yaparsan yine para isterler. Genişletmek için tıkla... Ozaman yani ben rom atsam Xiaomi servisinin telefonu kabul etmeme gibi bir olayı yok demi telefon u başka tamircide yaptırmak zorunda kalmam
LeonS.Kennedy dedi: Garanti bittikten sonra aynı işlemleri yaparsan yine para isterler, garantisi bitmeden yaparsan aynı işlemleri yaparsan yine para isterler. Genişletmek için tıkla... Ozaman yani ben rom atsam Xiaomi servisinin telefonu kabul etmeme gibi bir olayı yok demi telefon u başka tamircide yaptırmak zorunda kalmam
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 emirBLT810 dedi: O zaman yani ben ROM atsam Xiaomi servisinin telefonu kabul etmeme gibi bir olayı yok değil mi telefon u başka tamircide yaptırmak zorunda kalmam Genişletmek için tıkla... Kabul ederler, sonuçta Xiaomi Teknik Servisi.
emirBLT810 dedi: O zaman yani ben ROM atsam Xiaomi servisinin telefonu kabul etmeme gibi bir olayı yok değil mi telefon u başka tamircide yaptırmak zorunda kalmam Genişletmek için tıkla... Kabul ederler, sonuçta Xiaomi Teknik Servisi.