Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.281 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #1 Garantiden yakınımı davet ettiğim için bonus geldi. Bununla yemek söylemek istiyorum, nasıl yaparım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2025
Garantiden yakınımı davet ettiğim için bonus geldi. Bununla yemek söylemek istiyorum, nasıl yaparım acaba?
hix7 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 12 Ekim 2025 #2 Fenerbahçelii dedi: Garantiden yakınımı davet ettiğim için bonus geldi. Bununla yemek söylemek istiyorum, nasıl yaparım acaba? Genişletmek için tıkla... Ben getirden yemek söylerken kart bilgilerimi girdikten sonra otomatik olarak bonus paralarım gözükmüştü, bonus parayı seçip ödemiştim.
Fenerbahçelii dedi: Garantiden yakınımı davet ettiğim için bonus geldi. Bununla yemek söylemek istiyorum, nasıl yaparım acaba? Genişletmek için tıkla... Ben getirden yemek söylerken kart bilgilerimi girdikten sonra otomatik olarak bonus paralarım gözükmüştü, bonus parayı seçip ödemiştim.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.778 Çözümler 22 12 Ekim 2025 #3 Fenerbahçelii dedi: Garantiden yakınımı davet ettiğim için bonus geldi. Bununla yemek söylemek istiyorum, nasıl yaparım acaba? Genişletmek için tıkla... Migros yemekte %80 bonus %20 nakit şeklinde yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
Fenerbahçelii dedi: Garantiden yakınımı davet ettiğim için bonus geldi. Bununla yemek söylemek istiyorum, nasıl yaparım acaba? Genişletmek için tıkla... Migros yemekte %80 bonus %20 nakit şeklinde yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.281 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #4 byte.buster dedi: Migros yemekte %80 bonus %20 nakit şeklinde yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kart bilgilerimi giriyorum bonus ile öde gibi bir şey çıkmıyor. hix7 dedi: Ben getirden yemek söylerken kart bilgilerimi girdikten sonra otomatik olarak bonus paralarım gözükmüştü, bonus parayı seçip ödemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede ya çıkmıyor bende.
byte.buster dedi: Migros yemekte %80 bonus %20 nakit şeklinde yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kart bilgilerimi giriyorum bonus ile öde gibi bir şey çıkmıyor. hix7 dedi: Ben getirden yemek söylerken kart bilgilerimi girdikten sonra otomatik olarak bonus paralarım gözükmüştü, bonus parayı seçip ödemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede ya çıkmıyor bende.
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2025 #5 Fenerbahçelii dedi: Garantiden yakınımı davet ettiğim için bonus geldi. Bununla yemek söylemek istiyorum, nasıl yaparım acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam siz davet eden kişi miydiniz bende davet kodu ile katıldım ama halen bonusum yatmadı.
Fenerbahçelii dedi: Garantiden yakınımı davet ettiğim için bonus geldi. Bununla yemek söylemek istiyorum, nasıl yaparım acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam siz davet eden kişi miydiniz bende davet kodu ile katıldım ama halen bonusum yatmadı.