M Mahmutdx Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2025 #1 Garanti Bankası kredi kartı alışverişi sonrası 750TL civarı bir bonus puan tanımladı. Bunu Hepsiburada üzerinde kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı anlayamadım. Bilenler yardımcı olursa sevinirim...
Garanti Bankası kredi kartı alışverişi sonrası 750TL civarı bir bonus puan tanımladı. Bunu Hepsiburada üzerinde kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı anlayamadım. Bilenler yardımcı olursa sevinirim...
seyfo1 Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Diğer ödeme seçeneklerine basın, orada Garanti Pay çıkacak. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M Mahmutdx Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2025 #3 seyfo1 dedi: Diğer ödeme seçeneklerine basın, orada Garanti Pay çıkacak. Genişletmek için tıkla... Garanti pay farklı değil mi? Google'da şöyle çıkıyor ama puan kutucuğu yok ödeme ekranımda. Artı 0 Eksi
seyfo1 dedi: Diğer ödeme seçeneklerine basın, orada Garanti Pay çıkacak. Genişletmek için tıkla... Garanti pay farklı değil mi? Google'da şöyle çıkıyor ama puan kutucuğu yok ödeme ekranımda.
seyfo1 Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #4 Mahmutdx dedi: Garanti pay farklı değil mi? Eki Görüntüle 2423772 Google'da şöyle çıkıyor ama puan kutucuğu yok ödeme ekranımda. Genişletmek için tıkla... Bonus puanları internette garanti pay ile ödüyorsunuz hocam garantipaydan onaylıyorsunuz işlemi. Artı 0 Eksi
Mahmutdx dedi: Garanti pay farklı değil mi? Eki Görüntüle 2423772 Google'da şöyle çıkıyor ama puan kutucuğu yok ödeme ekranımda. Genişletmek için tıkla... Bonus puanları internette garanti pay ile ödüyorsunuz hocam garantipaydan onaylıyorsunuz işlemi.
KS KS M Mahmutdx Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2025 #5 seyfo1 dedi: Bonus puanları internette garanti pay ile ödüyorsunuz hocam garantipaydan onaylıyorsunuz işlemi. Genişletmek için tıkla... Anladım size güvenip bodoslama giriyorum o zaman eyvallah Bende bonus flash uygulaması yoktu, şimdi onu indiriyorum. Artı 0 Eksi
seyfo1 dedi: Bonus puanları internette garanti pay ile ödüyorsunuz hocam garantipaydan onaylıyorsunuz işlemi. Genişletmek için tıkla... Anladım size güvenip bodoslama giriyorum o zaman eyvallah Bende bonus flash uygulaması yoktu, şimdi onu indiriyorum.
seyfo1 Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #6 Mahmutdx dedi: Anladım size güvenip bodoslama giriyorum o zaman eyvallah. Genişletmek için tıkla... Dalin hocam öderken yanlışlıkla krediden ödemeyinde bonus çıkar zaten orada. Artı 0 Eksi
Mahmutdx dedi: Anladım size güvenip bodoslama giriyorum o zaman eyvallah. Genişletmek için tıkla... Dalin hocam öderken yanlışlıkla krediden ödemeyinde bonus çıkar zaten orada.