Garanti bonusu nasıl kullanılır?

Giray1

Hectopat
Daha fazla  
Dün 09.12.2025 tarihinde SMS ile tarafıma başvuru kampanyasından kazandığınız 2000 TL bonus kartınıza yüklenmiştir diye SMS geldi. Bunun üstüne internette bunu nasıl kullanacağıma dair videolara vesaire baktım bonus flash indirmem gerekiyormuş, indirdim orada da 2000 TL bonus olduğu gözüküyor. Bunun altında kullanılabilecek firmalar kısmı var, oraya basınca hiçbir firma çıkmıyor onu da belirtiyim. İnternette gördüğüm kadarıyla Hepsiburada, Migros hemen gibi yerlerde garanti pay aracılığında bonusları kullanabiliyormuşuz fakat bende garanti pay kısmını seçtiğimde bonus flaşa bildirim geliyor 3D Secure fakat ne bonus kullanma diye bir şey gözükmüyor, sadece reddet veya onayla kısmı gözüküyor. Kartım kredi kartı. Limiti olmadığı için otomatik olarak ret yiyor. Bu Bonus'u nasıl kullanacağız? Bilen varsa yazabilirse çok sevinirim. SMS'te 10 Şubat'ta gideceği yazıyor, boşa gitmesini de istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben annemin kartında Hepsiburada'da sipraişi onaylarken kart kısmında bonus 2000TL bonus var kullanmak ister misiniz kısmı var oradaki butona basıyorum aktif oluyor.

Kartı kaydetmek mi gerekiyor yani?

Kartı sipraişi tamamlamak için girdiğin ekranda bilgilerini gir altında bu menü açılacaktır illa kaydetmem gerekiyor mu bilmiyorum.

Kartın numarası var yanında Mastercard logosu var fakat aşağıda sadece tek çekim (peşin) yazıyor.

Bonus kısmı görünmüyorsa kapmanyada belirli şartlar olabilir 10000TL ve üzeri alışverişte 2000TL bonus gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…