Garanti bozmadan root atmanın yolu var mı?

Turkey Best

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim telefon POCO F6 Pro ben bu telefonu root atmak istiyorum ama garantinin bozulmamasını istiyorum bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Root atmanı sağlayacak olan programların hepsi sana "bu işlem cihazın garantisini bozacaktır" bilgisini veriyor değil mi? O zaman yapacak bir şey yok mecbur garanti gidecektir hocam. Ki zaten root sonrası yanlış yazılım sonucu kamera açılmama vb. sorunlar çıkabiliyor tamamen kullanıcı hatası olur bu da.

Root atmanı sağlayacak olan programların hepsi sana "bu işlem cihazın garantisini bozacaktır" bilgisini veriyor değil mi? O zaman yapacak bir şey yok mecbur garanti gidecektir hocam. Ki zaten root sonrası yanlış yazılım sonucu kamera açılmama vb. sorunlar çıkabiliyor tamamen kullanıcı hatası olur bu da.
Peki garanti bozulduktan sonra onun düzeltmenin yolu var mı?

Hocam bir şey soracağım benim cihazımda root var ve ROM falan da attım cihazımın garantisi zaten bitti ama ben bu bootloaderı kitlesem bir de normal ROM'a dönsem garanti yine de bozulur mu sadece meraktan sordum.

Peki garanti bozulduktan sonra onun düzeltmenin yolu var mı?
Xiaomi de nasıl olur bilmiyorum. Sadece kapatıp açarsan belki bir sorun teşkil etmeyebilir fakat Eğer 1 defa açıp sonra telefon yazılımını bozduktan sonra geri kapatırsan ve garantiye yollarsan öncesinde root atıldığı anlaşılır ve garanti dışı kalır. Bence hiç elleme.

Hocam bir şey soracağım benim cihazımda root var ve ROM falan da attım cihazımın garantisi zaten bitti ama ben bu bootloaderı kitlesem bir de normal ROM'a dönsem garanti yine de bozulur mu sadece meraktan sordum.
Cihaz yeni nesil samsung cihazlardan ise Bootloader kilidini açtığın anda telefonun içerisindeki Knox işlemcisi bunu kayıt eder ve garanti kaçınılmaz şekilde bozulur. Samsung değil ise ve temiz iş çıkartmış isen garantiye belki yutturabilirsin ama yutturamayabilirsin de.

Xiaomi de nasıl olur bilmiyorum. Sadece kapatıp açarsan belki bir sorun teşkil etmeyebilir fakat Eğer 1 defa açıp sonra telefon yazılımını bozduktan sonra geri kapatırsan ve garantiye yollarsan öncesinde root atıldığı anlaşılır ve garanti dışı kalır. Bence hiç elleme.
Ben birşeyler deniyorumda hep root falan istiyor o yüzden yapmak istiyorum

Bence Xiaomi'de bootloaderı açarsan root atıp daha sonra rootu silip bootloaderı kapatırsan garanti anlamaz diye düşünüyorum tabii emin değilim bazı YouTuber'lar öyle diyorlardı.
Sağolun bu bilgi için ama rootu silmek derken telefonu sıfırlamaktan mı bahsediyorsun eğer öyleyse tamam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı