UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Merhabalar. İkinci el switch lite almak istiyorum ve bir tane buldum. Garantili fakat fatura yok. Bana garantili yollarsa ben garantiye götürdüğümde fatura lazım mıdır? Ürün Media Markt'tan alınmış bu arada.
Merhabalar. İkinci el switch lite almak istiyorum ve bir tane buldum. Garantili fakat fatura yok. Bana garantili yollarsa ben garantiye götürdüğümde fatura lazım mıdır? Ürün Media Markt'tan alınmış bu arada.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.246 Makaleler 2 Çözümler 11 5 Nisan 2021 #2 Steelseries mouse garantisi için fatura değil makbuz istemişlerdi. Markadan markaya göre değişir.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Forse dedi: Steelseries mouse garantisi için fatura değil makbuz istemişlerdi. Markadan markaya göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ben özellikleri verdim. Eğer bilgi sahibiyseniz yardım ederseniz sevinirim.
Forse dedi: Steelseries mouse garantisi için fatura değil makbuz istemişlerdi. Markadan markaya göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ben özellikleri verdim. Eğer bilgi sahibiyseniz yardım ederseniz sevinirim.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 5 Nisan 2021 #4 Ürünün sahibi Media Markt'a gidip tekrar fatura çıkartabilir.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 FurkannC dedi: Ürünün sahibi Media Markt'a gidip tekrar fatura çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... Ben gidip çıkartsam olur mu?
FurkannC dedi: Ürünün sahibi Media Markt'a gidip tekrar fatura çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... Ben gidip çıkartsam olur mu?
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #6 UltraViolent dedi: Ben gidip çıkartsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ürünü size satmadıkları için olmaz.
UltraViolent dedi: Ben gidip çıkartsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ürünü size satmadıkları için olmaz.
fuatakbas Hectopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 529 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 Mediamarkt'a sor. Garanti için fatura istiyorlar mı yoksa kutusuyla teslim yeterli mi diye.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #8 Barkod ile işlem yapanlar var. Arkadaşımın dediği gibi firmayı arayıp sorabilirsiniz. Daha iyi olur.