Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar banka hesabı açacağım ve bu iki bankadan birini tercih edeceğim hangisi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
spam Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 394 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #2 Garanti.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 16 Ekim 2023 #3 Okan Er dedi: Arkadaşlar banka hesabı açacağım ve bu iki bankadan birini tercih edeceğim hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Garanti hizmeti iyi ama kredi çekerken falan faizleri hayvani oluyor.
Okan Er dedi: Arkadaşlar banka hesabı açacağım ve bu iki bankadan birini tercih edeceğim hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Garanti hizmeti iyi ama kredi çekerken falan faizleri hayvani oluyor.
noskillsamet Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #4 Okan Er dedi: Arkadaşlar banka hesabı açacağım ve bu iki bankadan birini tercih edeceğim hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Garanti iyidir.
Okan Er dedi: Arkadaşlar banka hesabı açacağım ve bu iki bankadan birini tercih edeceğim hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Garanti iyidir.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.412 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 16 Ekim 2023 #5 Okan Er dedi: Arkadaşlar banka hesabı açacağım ve bu iki bankadan birini tercih edeceğim hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Garanti BBVA.
Okan Er dedi: Arkadaşlar banka hesabı açacağım ve bu iki bankadan birini tercih edeceğim hangisi sizce? Genişletmek için tıkla... Garanti BBVA.
can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 16 Ekim 2023 #6 Garantinin her hangi bir artısını görmedim. İş bankası genç kredi kartı kullanıyorum çoğu işletmede %10 geri iade veriyor. İki bankayı da aktif olarak kullanıyorum bana göre iş bankası daha avantajlı çok fazla kampanyası ve de anlaşması oluyor.
Garantinin her hangi bir artısını görmedim. İş bankası genç kredi kartı kullanıyorum çoğu işletmede %10 geri iade veriyor. İki bankayı da aktif olarak kullanıyorum bana göre iş bankası daha avantajlı çok fazla kampanyası ve de anlaşması oluyor.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.948 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Ekim 2023 #7 Banka kartı olduğu için fark etmez. İşinize hangisi geliyorsa. Mobil uygulama olarak İş Bankası daha hoş duruyor ancak Garanti de daha basit yapıyorsunuz işlemleri.
Banka kartı olduğu için fark etmez. İşinize hangisi geliyorsa. Mobil uygulama olarak İş Bankası daha hoş duruyor ancak Garanti de daha basit yapıyorsunuz işlemleri.
noskillsamet Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #8 bonz dedi: Banka kartı olduğu için fark etmez. İşinize hangisi geliyorsa. Genişletmek için tıkla... Ziraat almasınlar da ne alırlarsa alsınlar
bonz dedi: Banka kartı olduğu için fark etmez. İşinize hangisi geliyorsa. Genişletmek için tıkla... Ziraat almasınlar da ne alırlarsa alsınlar
Selehattin Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #9 Özel bankaların hiçbiri İş Bankası'yla yarışamaz. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #10 Selehattin dedi: Özel bankaların hiçbiri İş Bankası'yla yarışamaz. Genişletmek için tıkla... İş Bankası güzel de Garanti'de bayağı iyi bir bankaya benziyor. Abimde var. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
Selehattin dedi: Özel bankaların hiçbiri İş Bankası'yla yarışamaz. Genişletmek için tıkla... İş Bankası güzel de Garanti'de bayağı iyi bir bankaya benziyor. Abimde var.