Garanti mi, İş Bankası mi?

Banka kartı çıkartmak istiyorum. Öğrenciyim ve hangi bankadan çıkaracağıma karar veremedim. İş Bankası'ni mi önerirsiniz Garanti'yi mi?

Bu iki bankada bireysel kart çıkarmıyor diye biliyorum sadece maaş alıyorsanız çıkartırlar aynı Yapı Kredi gibi özellikle garanti eğer dediğim doğru çıkarsa Enpara ve ziraata başvurmanız gerek ING alıyorsa ING de yapabilirsinz.

Bu ikisi arasında ben İş Bankası derim. Garanti'yi eskiden kullanıyorum her köşede ATM'si olması dışında esprisi yok. Gider çuvalla hesap kullanım ücreti keser iade etmez, kredi kartını kulanırsın her ay 5-10 TL çaktırmadan tırtıklayıp ekstreye ekler.

Şu anda Yapı Kredi kullanıyorum kafam rahat.

İkisini de kullanıyorum, para yollama ücreti İşCep'te daha düşük, ve İşCep hesabı açtığımda kart yollamışlardı ama asla gelmemişti 3 4 yıl oldu neredeyse hesap cüzdanım dahi olmadan her işlemi yapıyorum.

İş Bankası'yla deneyiminiz nasıl oldu? Özel değilse meraktan soruyorum.

İş Bankası'yla deneyiminiz nasıl oldu? Özel değilse meraktan soruyorum.

Mükemmel değildi ama Garanti'den iyiydi. Bugüne kadar kullandığım bankaları sıralarsam, kredi çekme kolaylığından, hesap kullanım ücretinde iade, kredi kartından devamlı kafasına göre kesintiler yapmama, limit artırımı vb.

Yapı Kredi > Denizbank > İş Bankası > Akbank > Garanti derim.

İfadeler: acv
İş Bankası garantiye (düşmanım)
Niye dostum?
Yapı Kredi, zengin bankası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…