Garanti sanal kart güvenilir midir?

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar.
Garanti BBVA hesap kartım var fakat internetten alışveriş yaparken daha güvenilir olması için Papara benzeri sanal kartım olsun istiyorum.
Nays'a kaydolmuştum fakat kartım bloke oldu yanlış şifre diyerek, şubeye gitmeden düzeltilmiyor.
Bu oyunu ve birkaç şey almayı düşünüyorum, sizce garanti sanal kart güvenilir mi güzel midir?
Bu kart ile alışveriş yaparsam kendi hesap kartıma ulaşabilirler mi?
Papara kayıt için yüz dahil birçok şey istiyor, Enpara gibi arkasında banka da yok güvenemedim. Sizce ne yapmalıyım?

Garanti sanal kart açtım banka hesabıma bağlı, kredi seçmedim.
Paracard Web MC oldu adı. Şimdi herhangi bir ücret ödemeden istediğim zaman bu hesabıma para gönderip bir şeyler alabilir miyim? Ekstre vs olmadan? @Tati80

Garanti sanal kart açtım banka hesabıma bağlı, kredi seçmedim.
Paracard web MC oldu adı. Şimdi herhangi bir ücret ödemeden istediğim zaman bu hesabıma para gönderip bir şeyler alabilir miyim? Ekstre vs olmadan? @Tati80

Hayırlı olsun hocam evet alabilirsiniz ben 27 Kasım'da açtım sanal kartı gelen bir borç ya da ekstre olmadı.

Teşekkür ederim anlayışınız için, Papara'ya IBAN olmadan nasıl para gönderebilirim ve nasıl kullanabilirim acaba? Bir yerden bir şey aldığımda hangi numaraya gireceğim yardımcı olur musun? Limitim düşük olsun sorun değil, zaten küçük şeyler için kullanacağım.
Büyük bir şey alacak param olsaydı Amazon'ya da Hepsiburada'nın kendisi satıyorsa alırdım anca

Benim de istediğim bu , kredi kartıma bağlı olmasın. Tek amacım para yüklemek ve ana hesabıma ulaşılmaması. İkisi de garanti olduğu ve aynı uygulamadan çalıştığı için tereddüt ediyorum sadece ama ben de sizin yaptığınız gibi yapmak istiyorum
Bazı soruların cevapları uygulamalar içerisinde mevcut ama söyleyeyim. Örneğin Papara hesabı açtın, doğrulamadın. Akbank ATM'lerinden (fiziksel kartın ile), ŞOK Marketlerden vs. yükleyebiliyorsun. Uygulamada nasıl yükleyebileceğine dair detaylar var. (Fiziksel kart da 10-15 TL falandı marketlerde. Uygulamadan aktive ettiğinde iade alıyorsun paranı.) Çok fazla düşünmene gerek yok Papara açıp geçebilirsin. Çok atla deve bir konu değil, gözünde büyümesin.

Hayırlı olsun hocam evet alabilirsiniz ben 27 Kasım'da açtım sanal kartı gelen bir borç ya da ekstre olmadı.
Çok teşekkürler , sağolun.

Bazı soruların cevapları uygulamalar içerisinde mevcut ama söyleyeyim. Örneğin Papara hesabı açtın, doğrulamadın. Akbank ATM'lerinden (fiziksel kartın ile), ŞOK Marketlerden vs. yükleyebiliyorsun. Uygulamada nasıl yükleyebileceğine dair detaylar var. (Fiziksel kart da 10-15 TL falandı marketlerde. Uygulamadan aktive ettiğinde iade alıyorsun paranı.) Çok fazla düşünmene gerek yok Papara açıp geçebilirsin. Çok atla deve bir konu değil, gözünde büyümesin.

Garanti BBVA sanal kart açtım, sanırım şimdilik işimi görüyor.
RDR2 satın aldım dün, küçük işlerimi bu kartlar yapacağım. Hayırlısı bakalım.
Türkçe değil ama oyun, nasıl güvenilir yaparım onu araştırıyorum şimdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı