Garanti "yakınını davet et" kampanyası nasıl yapılır?

Murtttt35

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar, Garanti Bankası'nın “yakınını davet et” kampanyası dahilinde 2 yakınımı davet ettim. Hesaplarını uygun şekilde oluşturduktan sonra kart başvurusu yaptık, kart ertesi gün geldi. Promosyon kodunu girdik, ekranda “talebiniz alındı. Kart başvurusu yapıp kartınız onaylandıktan sonra bonusunuz tanımlanacaktır.” yazısı çıktı.

Biz ilk olarak kart başvurusu yaparak hata mı ettik? Bu durumda bonuslar yine de yüklenir mi?

Dostlar, Garanti Bankası'nın “yakınını davet et” kampanyası dahilinde 2 yakınımı davet ettim. Hesaplarını uygun şekilde oluşturduktan sonra kart başvurusu yaptık, kart ertesi gün geldi. Promosyon kodunu girdik, ekranda “talebiniz alındı. Kart başvurusu yapıp kartınız onaylandıktan sonra bonusunuz tanımlanacaktır.” yazısı çıktı.

Biz ilk olarak kart başvurusu yaparak hata mı ettik? Bu durumda bonuslar yine de yüklenir mi?

En iyisi müşteri hizmetlerini aramak.

Konuyla biraz alakasız ama garantide bir sürü kampanya var defacto burger king felan profilden kod girersen veriyormuş bütün kodları girerek hepsinden faydalanabiliyor muyuz acaba?

Konuyla biraz alakasız ama garantide bir sürü kampanya var DeFacto Burger King falan profilden kod girersen veriyormuş bütün kodları girerek hepsinden faydalanabiliyor muyuz acaba?

Evet hepsinin şartlarına uyarsan kodları ayrı ayrı girebiliyorsun. Benim zamanımda 3 farklı kampanya vardı 3üne de kod girmiştim hepsini de vermişti fakat şu an değişiklik oldu mu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı