Garantili iPhone 7 vs iPhone 7 Plus vs iPhone 7 128 GB

422470

Hectopat
32 GB garantili iPhone 7 var. Garanti bitmiş iPhone 7 Plus var ve yine garanti bitmiş iPhone 7 128 GB var. Hangisini tercih etmeliyim? Su anda kullandığım telefon 32 GB ve çok da sorun yaşamıyorum. Garantili mi tercih etmeliyim? Yoksa Plus modeli mi ya da garantisiz 128 GB telefon mu?

32 GB hafıza yeterli geliyor ise garantili 32 GB alın bence de

Ayrıca bütçe nedir belki daha iyi bir öneri yapabilme şansımız vardır?

Hocam troll falan mısınız? Sizi sürekli gördüğümden şüphelenip kontrol ettim 1001 farklı telefon önerisi konusu açmışsınız?
Ayrıca hepsinde farklı modeller sormuşsunuz?
@422470.

Ekran ve batarya sorun değilse alınır garantili iPhone 7.
Sorunsa Oppo A73'e bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam troll falan mısınız? Sizi sürekli gördüğümden şüphelenip kontrol ettim 1001 farklı telefon önerisi konusu açmışsınız?
@422470.

@422470.

Çünkü fiyat konusunda değişiklik oluyor. Ailem toplam 2500TL verecekler bende de 200 var bu sefer cidden almak istiyorum. Kararsız olduğum için çok konu açtım.

Çünkü fiyat konusunda değişiklik oluyor. Ailem toplam 2500TL verecekler bende de 200 var bu sefer cidden almak istiyorum. Kararsız olduğum için çok konu açtım.

Tamamdır anladım sorun değil

Dediğim gibi ekran batarya ve güncellik sorun değilse garantili iPhone 7, sorunsa A73.

Aslında bu yıl desteği kesilecek telefon için garantili almak biraz saçma geliyor almışken büyük ekran ve bataryalı Plus modelini mi alsam?

Aslında bu yıl desteği kesilecek telefon için garantili almak biraz saçma geliyor almışken büyük ekran ve bataryalı Plus modelini mi alsam?

Hocam batarya konusunda hemen hemen aynı performansı verirler, ekran boyutu farkından dolayı.
Ayrıca Plus olanın ömrüde en fazla 2 yıl daha bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…