Garantisi biten HP Omen dizüstü bilgisayara ne yapılmalı?

CeOzd

Femtopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. 2022 yılında Amazon üzerinden HP Omen 15-EK1014NT model numaralı dizüstü bilgisayarı aldım. Son dönemlerde ısınma sorunları yaşıyordum ancak dün System fan (90b) hatası aldım ve artık sadece Mozilla açıkken bile 6900 RPM'de 80 dereceleri görüyor, TFT'de bile 97 dereceyi gördüğü için anında kapattım. Cihazımın garantisi bitti şu anda Maltepe'deki bdh şubesine götürmeyi düşünüyorum nasıl bir fiyat çıkar ve bir sorun çıkması durumunda herhangi bir şekilde mesuliyet kabul ederler mi sonuçta 2 yıl bir laptop için çok kısa bir süre. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bakımı en son 2 sene önce mi yapıldı yani?

Macun değişikliği ve bakım oyun laptopları için 6 ayda bir bakım önerilir thermal ped olsun macun olsun fan petekleri olsun cihaz canlanır imkan varsa RAM 32 yapacaksın devam.

Not olarak iyi bir macun ve ped kullanılması gerek yapacak servis veya tekniker işini bilsin yeter.

Arkadaş doğru söylemiş. Şuanda laptopun nefes alamıyor ve daha kötü olmaması için en geç bir yılda bir temizliğini yapman veya yaptırman lazım. Garanti laptopta sizlik olmayan teknik bir sıkıntı olduğunda yardımcı oluyor. Bununla alakalı değil.

Evet oyun çok oynuyorsan fan temizliği ve termal macun değişimi gerekir. Bunu biliyorsan ister sen yap ister iyi bir servise götür.

Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler. Hayatımda ilk kez bilgisayarın içini açtım baya kirliydi, fanını falan söküp temizledim. Hatayı almadım sıcaklık değerleri de baya düştü sadece hafif bi takırtı var onu da şimdilik problem etmem gibi duruyor.

Sen yinede risk alma eldiven giy. Statik elektrik laptopunu ilk ve son kez bozabilir Vidalarıda doğru yere çok sıkmadan tak ki anakarta zarar vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…