Alpo535 Yoctopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 İkinci el Anker Liberty 4 NC aldım bir ara Instagram üzerinden bir avukat böyle bir hakkımızın olduğundan bahsediyordu, bundan nasıl yararlanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
İkinci el Anker Liberty 4 NC aldım bir ara Instagram üzerinden bir avukat böyle bir hakkımızın olduğundan bahsediyordu, bundan nasıl yararlanabilirim?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.288 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 8 Mart 2025 #2 Kimden aldın?
Alpo535 Yoctopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 The Fallen Angel dedi: Kimden aldın? Genişletmek için tıkla... Sahibinden de bir satıcıdan aldım hocam.
The Fallen Angel dedi: Kimden aldın? Genişletmek için tıkla... Sahibinden de bir satıcıdan aldım hocam.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.288 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 9 Mart 2025 #4 Alpo535 dedi: Sahibinden bir kişiden hocam. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile aldıysan sana ürünü test etmen için süre veriyor, ondan sonra bir şey yapamazsın. Normal şekilde aldıysan da bir şey olmaz. Herkes kafasına göre ürün iade eder, değişim isterdi o zaman.
Alpo535 dedi: Sahibinden bir kişiden hocam. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile aldıysan sana ürünü test etmen için süre veriyor, ondan sonra bir şey yapamazsın. Normal şekilde aldıysan da bir şey olmaz. Herkes kafasına göre ürün iade eder, değişim isterdi o zaman.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.354 Çözümler 131 9 Mart 2025 #5 Üründe hata, arıza vs. gibi ürünü garanti kapsamına sokacak bir şey var mı?
Alpo535 Yoctopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Wlixe dedi: Üründe hata, arıza vs. gibi ürünü garanti kapsamına sokacak bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
Wlixe dedi: Üründe hata, arıza vs. gibi ürünü garanti kapsamına sokacak bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.354 Çözümler 131 9 Mart 2025 #7 Alpo535 dedi: Yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman değiştiremezsin. Keyfi olarak değiştirebilme olayı sadece ilk 14 gün için var ve o da bildiğim kadarıyla uygulamadan kalkacak.
Alpo535 dedi: Yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman değiştiremezsin. Keyfi olarak değiştirebilme olayı sadece ilk 14 gün için var ve o da bildiğim kadarıyla uygulamadan kalkacak.