harajukubarbie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #1 Logitech Z313 hoparlörümün garantisi biteli bayağı oldu ve maalesef ki subwooferında sorun var. Yaşadığım ilçe küçük olduğu için yakınlarda bu tür hoparlörleri tamir eden birileri olduğunu düşünmüyorum. Sizce garantiye göndersem paralı yaparlar mı?
Logitech Z313 hoparlörümün garantisi biteli bayağı oldu ve maalesef ki subwooferında sorun var. Yaşadığım ilçe küçük olduğu için yakınlarda bu tür hoparlörleri tamir eden birileri olduğunu düşünmüyorum. Sizce garantiye göndersem paralı yaparlar mı?
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 4 Eylül 2021 #2 Evet, parası karşılığında tamir ederler. Artı 0 Eksi
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 Babalarının hayrına yapacak değiller. Parayla. Artı 0 Eksi
Cellat87 Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 606 Çözümler 1 4 Eylül 2021 #4 Parası ile yaparlar çok eski bir ürün değil ise ellerinde parça var ise yaparlar yani. Artı 0 Eksi
KS KS harajukubarbie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #5 @Stoch parayla dedim farkında iseniz? Cellat87 dedi: Parası ile yaparlar çok eski bir ürün değil ise ellerinde parça var ise yaparlar yani. Genişletmek için tıkla... Logitech'in TR numarası yok mu? Bulamadım da... Artı 0 Eksi
@Stoch parayla dedim farkında iseniz? Cellat87 dedi: Parası ile yaparlar çok eski bir ürün değil ise ellerinde parça var ise yaparlar yani. Genişletmek için tıkla... Logitech'in TR numarası yok mu? Bulamadım da...
Cellat87 Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 606 Çözümler 1 4 Eylül 2021 #6 Silinen üye dedi: @Stoch parayla dedim farkında iseniz? Logitech'in TR numarası yok mu? Bulamadım da... Genişletmek için tıkla... Vallaha yanlış bilgi vermeyeyim ama sanırım numara yok mail ile iletişim kuruyorsunuz onlar ile. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @Stoch parayla dedim farkında iseniz? Logitech'in TR numarası yok mu? Bulamadım da... Genişletmek için tıkla... Vallaha yanlış bilgi vermeyeyim ama sanırım numara yok mail ile iletişim kuruyorsunuz onlar ile.
KS KS harajukubarbie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #7 Cellat87 dedi: Vallaha yanlış bilgi vermeyeyim ama sanırım numara yok mail ile iletişim kuruyorsunuz onlar ile. Genişletmek için tıkla... Bu arada sanırım faturası da kayboldu. Herhangi bir sorun olur mu? Yine de gönderebilir miyim garantiye? Artı 0 Eksi
Cellat87 dedi: Vallaha yanlış bilgi vermeyeyim ama sanırım numara yok mail ile iletişim kuruyorsunuz onlar ile. Genişletmek için tıkla... Bu arada sanırım faturası da kayboldu. Herhangi bir sorun olur mu? Yine de gönderebilir miyim garantiye?
Cellat87 Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 606 Çözümler 1 4 Eylül 2021 #8 Silinen üye dedi: Bu arada sanırım faturası da kayboldu. Herhangi bir sorun olur mu? Yine de gönderebilir miyim garantiye? Genişletmek için tıkla... O kadarini maalesef bilmiyorum ama zaten garanti olmadığı için fatura vs istemezler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu arada sanırım faturası da kayboldu. Herhangi bir sorun olur mu? Yine de gönderebilir miyim garantiye? Genişletmek için tıkla... O kadarini maalesef bilmiyorum ama zaten garanti olmadığı için fatura vs istemezler.