Garantiye gönderilen HP Victus 16'nın sorunu devam ediyor

ForDiablo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD
Hocalarım merhaba. Bundan yaklaşık 2 ay önce garanti kapsamında bilgisayarın anakart değişimi yapıldı. Oyun oynarken, özellikle FIFA, hiçbir hata kodu vermeden ya da fotoğraftaki hatayı verip atıyordu. Garanti süresi bitti şu anda ve yeniden aynı sorunu vermeye başladı. Götürsem sorun devam ediyor sorunum çözülmedi desem sonuç alabilir miyim veya kendim de çözebilir miyim? Bilgisayar HP Victus 16 E1011NT.

Dosya Ekleri

• IMG_20250316_003717.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 41
@ForDiablo Hocam bu durumda DDU ile sürücüleri kaldırmaktan başka çözüm kalmıyor.

Hocam son driveri kullanmanıza rağmen mi veriyor bu hatayı?
Keşke bakabilsem hocam son durum

Yapma be hocam. Bu fanfirifinfon yaptırdığım hp garantisi hiç bir halta yaramıyor mu ? Gidip düzelmemiş desem ne olur ?

Dosya Ekleri

• IMG_20250406_002836_edit_299423392464632.jpg
    198,3 KB · Görüntüleme: 24
Keşke bakabilsem hocam son durum

Yapma be hocam. Bu fanfirifinfon yaptırdığım hp garantisi hiç bir halta yaramıyor mu ? Gidip düzelmemiş desem ne olur ?
Hocam @@turko35408'nun dediği gibi güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
Yardımcı olacaklarını çok düşünmüyorum ama müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz yine de.

Hocam ekran kartında (NVIDIA) sorun var. Eğer servis anakartı gerçekten değiştirmişse bu sorunun düzelmesi gerekir. Zira ekran kartı anakarta lehimli.
Hocam ben anlamadım valla ya. Delirmek üzereyim boş yere uğraştık getirip götürmekle de. Madem kendim çözücem niye bu garantiye verdim ?

Ekran kartı sorunun aynen devam ettiğini bildirip tekrar gönderin servise.
Hocam bu ddu ile bir şey sorucam. Mesela bu dduyu kullandıktan sonra yeniden başlatınca önüme herhangi bir ekran gelicek mi yoksa normal ana ekrana mı dönüyor ? Sürücü yüklemesini de experience'dan yapıyorum galiba.

Sadece FIFA'da mı yaşıyorsunuz bu sorunu? Eğer sadece FIFA'da yaşıyorsanız bu kadar basit bir şey için garantiye göndermeye değmez, parçalarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum muhtemelen yazılımsal, driver kaynaklı bir problem. DDU ile temizleyip bir eski sürücüyü kurmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…