Garantiye gönderilen HP Victus 16'nın sorunu devam ediyor

ForDiablo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD
Hocalarım merhaba. Bundan yaklaşık 2 ay önce garanti kapsamında bilgisayarın anakart değişimi yapıldı. Oyun oynarken, özellikle FIFA, hiçbir hata kodu vermeden ya da fotoğraftaki hatayı verip atıyordu. Garanti süresi bitti şu anda ve yeniden aynı sorunu vermeye başladı. Götürsem sorun devam ediyor sorunum çözülmedi desem sonuç alabilir miyim veya kendim de çözebilir miyim? Bilgisayar HP Victus 16 E1011NT.

Dosya Ekleri

• IMG_20250316_003717.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 41
Hocam ilk attığım fotoğraftaki hatayı sadece fifada alıyordum. Ama hata vermeden atma olayını farklı platformlardan 2-3 oyunda daha alıyordum. Ayrıca inanılmaz bir performans düşüklüğü var bilgisayarda. 3050ti ve ryzen 5 6600h ile lolde zar zor 90 fps, valorantta 110 fps alıyordum. İkisini de çok uzun zamandır oynamıyorum durum ne bilmiyorum. Ve performans düşüklüğü olduğunu reddettiler . Zaten anakart değişimi yapıldı diye rahattım ama yine aynı hatayı almaya başladım ve atmalar başladı.

Ana ekran gelecek. Windows sürücüyü kuracak. Ve siz de üzerine son sürümü tekrar kuracaksınız. Bunu engellemek için görseldeki kutucuğu işaretleyin.

Eki Görüntüle 2463318
Hocam kusura bakmayın gerçekten. Windows ne sürücüsünü kuruyor ? Ekran kartı sürücüsü mü ? Engellememiz gereken şey Windows'un ekran kartını kendi kurmasını engellemek mi ? Çok bilmediğim için darlıyorum kusura bakmayın.

Aynen hocam. Daha siz sürücüyü yüklemeden arka planda jet hızıyla sürücü kuruyor.
Hocam şimdi sürücüyü güncelliyorum da şöyle bir seçenek var ne anlama geliyor ? İşe yarar mı ? Direkt hızlı kurulum diyip geçiyordum ben.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-06 004843.png
    182,2 KB · Görüntüleme: 16
Estağfurullah hocam.

DDU işlemini yaptıysanız "kur" deyin. Yapmadıysanız temiz kurulum kutucuğunu işaretleyin.
Hocam şimdi yapıyorum da, işletim sistemiyle alakalı bir işlem olmuyor dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…