AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 17 Aralık 2023 #21 Angelpine dedi: Onu çıkarıp denedim alınıyor. Sanırım diğer 2 oyunu aldım ama para da kesilmedi keyler de gelmedi. Sistemi pek anlamadım. Yardımınız için teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2055837 Genişletmek için tıkla... Evet canceled vermiş parayı kesmemiş tekrar deneyebilirsiniz sanırım uzun süre ödeme yeri gelmedi ondan hata verdi.
Angelpine dedi: Onu çıkarıp denedim alınıyor. Sanırım diğer 2 oyunu aldım ama para da kesilmedi keyler de gelmedi. Sistemi pek anlamadım. Yardımınız için teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2055837 Genişletmek için tıkla... Evet canceled vermiş parayı kesmemiş tekrar deneyebilirsiniz sanırım uzun süre ödeme yeri gelmedi ondan hata verdi.
Angelpine Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 300 Çözümler 4 Yer Karabük & Balıkesir 17 Aralık 2023 #22 AhmetKonyaspor dedi: Evet canceled vermiş parayı kesmemiş tekrar deneyebilirsiniz sanırım uzun süre ödeme yeri gelmedi ondan hata verdi. Genişletmek için tıkla... Nays ile denemiştim ondan diye düşündüm ziraat kartımla deneyeceğim birazdan. Edit: Evet ondanmış keylerimi aldım ve aktifleştirdim. Son düzenleme: 17 Aralık 2023
AhmetKonyaspor dedi: Evet canceled vermiş parayı kesmemiş tekrar deneyebilirsiniz sanırım uzun süre ödeme yeri gelmedi ondan hata verdi. Genişletmek için tıkla... Nays ile denemiştim ondan diye düşündüm ziraat kartımla deneyeceğim birazdan. Edit: Evet ondanmış keylerimi aldım ve aktifleştirdim.
B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #23 Alınabiliyor arkadaşlar sorun yok.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 17 Aralık 2023 #24 bblokee dedi: Alınabiliyor arkadaşlar sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aynen farklı tarayıcıdan denedim alıyor.
bblokee dedi: Alınabiliyor arkadaşlar sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aynen farklı tarayıcıdan denedim alıyor.