Garbalia cüzdan nasıl?

Kendi sitesinden al hem çok daha ucuz hem de üstüne yazı yazdırabiliyorsun ben babama aldım memnunum.

Alabilirsin. Ama 200 TL rahat sığmıyor maalesef. En azından benim cüzdanımda bu şekilde. Görsellerde dolar olduğu için rahat bir biçimde giriyor gibi gözüküyor.

Beğenmedim ve bu cüzdanlar küçük oluyor bekle sana zevkime göre bir cüzdan önereyim.

Baktımda internette istediğim modelden yok hepsi aynı sıkıcı modeller. Realde gezip görerek cüzdan alman daha iyi olur.

Çok kalın oluyor mu ve hangi rengi önerirsiniz? Yeşil linkteki kahverengi ve açık siyah hoşuma gitti.

Benim bu cüzdan hoşuma gitti 2 tane kağıt para koyma kısmı ve 1 tane ortada fermuarlı kağıt para koyma kısmı var büyük paranı fermuarlı yere koyarsın diğerlerini normal yerlere.

Bu da güzel fakat kart bölmesi çok olan cüzdan arıyorum.

Çok kalın oluyor mu ve hangi rengi önerirsiniz? Yeşil linkteki kahverengi ve açık siyah hoşuma gitti.

Sizin attığınız modeli daha önce kullanmadım farklı bir modelini kullanıyorum biraz kalın gri rengi var bende hangi rengi sevdiyseniz onu alabilirsiniz benim kullandığım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…