konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 593 Çözümler 7 8 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar geniz akıntımdan dolayı doktor bana gargara vermişti fakat çok küçük bir miktarını yuttum ani bir refleksle. ciddi bir problem yaşar mıyım?
Arkadaşlar geniz akıntımdan dolayı doktor bana gargara vermişti fakat çok küçük bir miktarını yuttum ani bir refleksle. ciddi bir problem yaşar mıyım?
michaelscofieldd Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 konichiwas dedi: Arkadaşlar geniz akıntımdan dolayı doktor bana gargara vermişti fakat çok küçük bir miktarını yuttum ani bir refleksle. ciddi bir problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yok hocam o kadar dert etmeyin. Hiç bir şey olmaz.
konichiwas dedi: Arkadaşlar geniz akıntımdan dolayı doktor bana gargara vermişti fakat çok küçük bir miktarını yuttum ani bir refleksle. ciddi bir problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yok hocam o kadar dert etmeyin. Hiç bir şey olmaz.
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Eindhoven 9 Nisan 2025 #3 Hocam ihlaki ona karşı bir şey yapmıştır bence gargarayı yapanın markası. Azıcık içtiğinden miden ağrayabilir çünkü genelde gargaralarda florür var yani su gibi içmedikçe bir şey olacağını sanmam
Hocam ihlaki ona karşı bir şey yapmıştır bence gargarayı yapanın markası. Azıcık içtiğinden miden ağrayabilir çünkü genelde gargaralarda florür var yani su gibi içmedikçe bir şey olacağını sanmam
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 593 Çözümler 7 9 Nisan 2025 #4 xthealan2 dedi: Hocam ihlaki ona karşı bir şey yapmıştır bence gargarayı yapanın markası. Azıcık içtiğinden miden ağrayabilir çünkü genelde gargaralarda florür var yani su gibi içmedikçe bir şey olacağını sanmam Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler bilgi için midem de bir problem çıkmadı şimdiye kadar inşallah ileride de çıkmaz
xthealan2 dedi: Hocam ihlaki ona karşı bir şey yapmıştır bence gargarayı yapanın markası. Azıcık içtiğinden miden ağrayabilir çünkü genelde gargaralarda florür var yani su gibi içmedikçe bir şey olacağını sanmam Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler bilgi için midem de bir problem çıkmadı şimdiye kadar inşallah ileride de çıkmaz
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Eindhoven 9 Nisan 2025 #5 konichiwas dedi: Anladım teşekkürler bilgi için midem de bir problem çıkmadı şimdiye kadar inşallah ileride de çıkmaz Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok.
konichiwas dedi: Anladım teşekkürler bilgi için midem de bir problem çıkmadı şimdiye kadar inşallah ileride de çıkmaz Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok.