Garip bir sancı

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Dostlar merhaba, iyi günler. Öncelikle belirtmek isterim ki, bu yazıları yazdıktan birkaç saat sonra zaten hastaneye gideceğim. Fakat size de sormak istedim.

Şimdi arkadaşlar ben 3 gün önce aşırı derecede kabız olmuştum ve tuvaletimi yapamıyordum. Sonrasında tam adını bilmediğim bir çay sanırım diyet çayı mı ne onu içtim ve 4 tane tapır ile su içtim. Ve gecesinde tuvalete gittim ardından isal olduğumu öğrendim. Sonraki gün sabah kalktığımda karnım ağrıyordu ve dikleşmiş ( sertleşmişti ). Birkaç kere tuvalete gittim fakat büyük tuvaletim çok az aşırı az derecede yapıyordum. Zaten ishaldi o da. Ve bizim aile hekimimize gittigimizde olanlari anlattim. O da gaz olabileceğini, spor yapmamı önerdi. Fakat ben zaten bayağı bir çıkardım. Dostlar bu arada 16 yaşındayım ve kolon kanseri olabilir miyim ondan korkuyorum. Ekstra eklemek istediğim şeyse karnım normal ağrıdığında tuvalete gitmiyordum fakat biraz daha ağrıdığında gittim ve sadece küçük tuvaletimi yaptım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı