Garip birisiyim ve ne yapacağımı bilmiyorum

Lustrall

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selam! Doğrudan konuya girmek istiyorum;
Ben 12. sınıf öğrencisi bir gencim. Dışarı çıkmayı sevmem genelde evde oyun oynarım, vakit geçirim fakat arkadaşlarım çağırırsa falan çıkarım. 4 kişilik bir arkadaş grubum var ve 3 yıl boyunca sadece bu kişilerle takıldım. 12 sınıfa başladık ve sınıfımıza yeni bir kız geldi, derslerde falan sürekli göz göze geliyorduk falan aynı zamanda bu kız arkadaşımın arkadaşıymış. Öncelerde bu kız bana çok itici geliyordu, sonralarda inanılmaz tatlı gelmeye başladı ve kendimi fazla kaptırdım herhalde. Sonra bu kıza Instagram'dan yazmak için bahane arıyordum. Tabii derslerde, teneffüslerde, her an gözüm onda derken bir teneffüs bu benim ona baktığımı fark etti. Sonra bu kafa salladı bana bende "efendim?" dedim, "bir şey yok." dedi. Her neyse akşam eve gittim arkadaşıma yazmış herhalde çok tehditkar bakmışım, bana bir şey yapamaz falan demiş. Sonra arkadaşım aracılığıyla Instagram isteğimi kabul ettirdim ve oradan kendimi açıkladım. "ben hayatımda kavga etmemiş birisiyim sana zarar vermek gibi bir amacım falan da yok." gibisinden bir paragraf yazdım. Sonra buna yazıyorum konusuyoruz ama çok seyrek. En son oyun çağırdım ve bana yazma dedi. Bende bir anda engelledim, o da beni engellemiş. Fakat ne kadar engellesem de seviyorum ve istiyorum, bir yandan duyguları karmaşık olan birisi olduğum için en küçük hatasında soğumaktan korkuyorum. Bu konu derslerimi etkilemiyor, yarı yıl tatilinde şehir değiştireceğim ve açılmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asosyalsin, kızlarla iletişimin yok bu yüzden mantıklı düşünemiyorsun. Sakın açılma kızın sana ilgisi yok hatta direkt iletişimi kesebilirsin o kızdan bir şey çıkmaz daha.

Asosyal olduğuma katılmıyorum, sınıftaki neredeyse herkesle iyi anlaşıyorum. Okulda zaten Max 2 kere dialoga girdik kızla, öz güvensiz olduğum içinde hiç yanına gidip konuşmak istemedim.
Aynı zamanda duygularım çok değişken, ben bile benimle ilişki yapamazdım. Mesela canımı sıktığı için direkt engelledim hiç de canım acımadı, umurumda da olmadı. Bir gün sevdiğim birinden bir şey olmasa bile bugün nefret edebiliyorum. Bu da beni ilişkiden uzak tutuyor.

Engel atıp engel yemişsin zıt bellenmişsin toparlamakla, açmakla uğraşma değmez.

Şehir değiştirince bir yazıp özür dileyesim var ama bilmiyorum... Zaten bence benimki takıntıdan ibaret, çünkü kızda benim yaptıklarıma benzer şeyler yapıyor (Müzik zevklerimiz çok uyumlu, aynı oyunlşarı oynuyoruz vb. yani vakit geçirebileceğimiz çok fazla etkinlik var.) Ve aynı zamanda çok güzel geliyor, fakat maalesef bir tık karacahil. Mesela bir keresinde muhabbet açmak için "Mitolojiye inanır mısın?" diye sormuştum, "Mitoloji ne?" demişti :D.

Umursamadım demişsin burada konu açmışsın kızı kafana takmışsın red yiyincede umursamadım demişsin demek istemem ama kızın arkadaş grubunda çoktan dalga konusu yapmışlardır tekrardan engel açma daha da rezil olursun sen kendine asosyal demesen bile kız sana asosyal veya ezik diyebilir bu daha kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı