Garip huylarınız var mı?

Sürekli ellerimi yıkıyorum neredeyse her 10 dakika da bir ellerimi ya yıkarım ya da mendille silerim hiç bir yere dokunmamış olsam bile yapıyorum takıntı oldu artık.

Çok bilgisayar oynadığımda veya saçım uzun olduğunda tik olup kafamı sarsa sarsa sallıyorum veya boynumun kemiklerini sıkıyorum. Oyunda heyecanlandığımda elimdeki en küçük parmağımı onun yanındaki parmağıma sürtüyorum. Görünen dişlerimin en büyük 2 sinin arasında boşuk var bişi kalırsa baya sınır olurum.

Biyoloji dersinde hoca bana bilerek bildiğin temassız işkence yapıyordu. Tahtayı silerken gıcırdatırdı. Sorusuna cevap veremeyince bak yaparım, derdi. Kral insandır kendisi bu arada yanlış anlaşılmasın.

Bir sitede gezinirken hatayla bir şeyi beğenmiş veya bir şeye tıklamış mıyım diye dakikalarca kontrol ediyorum ve en sonunda siteyi kapatıyorum. Daha sonra da tekrar kontrol ediyorum. Telefonumdaki uygulamalardan hiçbirine kamera izni vermiyorum. Bir ayarı açtıysam veya kapattıysam, ilk haline dönmüş mü diye kontrol edip duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…