Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #51 Tanıdığım birinde olan huy: Karpuzu tuzlayarak yiyordu. İlk gördüğümde şaka yapıyor sanmıştım. Meğer gerçekten böyle seviyormuş.
Tanıdığım birinde olan huy: Karpuzu tuzlayarak yiyordu. İlk gördüğümde şaka yapıyor sanmıştım. Meğer gerçekten böyle seviyormuş.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Temmuz 2020 #52 Clarence Morrow dedi: Öyle olmaz o. Yanlış biliyorsun. En arka iki diş. Canım dondurma çubuğu çekti. Genişletmek için tıkla... O acı sizde yok demek ki, sadece ön dişlerimi bir birine değdirip biraz sıkmak bile acı hissettiriyor.
Clarence Morrow dedi: Öyle olmaz o. Yanlış biliyorsun. En arka iki diş. Canım dondurma çubuğu çekti. Genişletmek için tıkla... O acı sizde yok demek ki, sadece ön dişlerimi bir birine değdirip biraz sıkmak bile acı hissettiriyor.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 7 Temmuz 2020 #53 Wilson Fisk dedi: Tanıdığım birinde olan huy: Karpuzu tuzlayarak yiyordu. İlk gördüğümde şaka yapıyor sanmıştım. Meğer gerçekten böyle seviyormuş. Genişletmek için tıkla... Dedem de ekmeği ıslatıp şeker serpip yiyor.
Wilson Fisk dedi: Tanıdığım birinde olan huy: Karpuzu tuzlayarak yiyordu. İlk gördüğümde şaka yapıyor sanmıştım. Meğer gerçekten böyle seviyormuş. Genişletmek için tıkla... Dedem de ekmeği ıslatıp şeker serpip yiyor.
ÖmerFaruk_56 Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 624 7 Temmuz 2020 #54 Kendi battaniyem olmadan asla uyuyamıyorum nedense.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 7 Temmuz 2020 #55 Clarence Morrow dedi: Dedem de ekmeği ıslatıp şeker serpip yiyor. Genişletmek için tıkla... O da bir şey mi? Benim dedem de köfteleri mercimek çorbasının içine atıp yiyor.
Clarence Morrow dedi: Dedem de ekmeği ıslatıp şeker serpip yiyor. Genişletmek için tıkla... O da bir şey mi? Benim dedem de köfteleri mercimek çorbasının içine atıp yiyor.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 7 Temmuz 2020 #56 Pokemon Ferhat dedi: O da bir şey mi? Benim dedem de köfteleri mercimek çorbasının içine atıp yiyor. Genişletmek için tıkla... Yemek borumda garip bir frekans hissettim.
Pokemon Ferhat dedi: O da bir şey mi? Benim dedem de köfteleri mercimek çorbasının içine atıp yiyor. Genişletmek için tıkla... Yemek borumda garip bir frekans hissettim.
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 7 Temmuz 2020 #57 İshalken osurmak.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 7 Temmuz 2020 #58 Clarence Morrow dedi: Yemek borumda garip bir frekans hissettim. Genişletmek için tıkla... Ben bunu yemek yerken görüyorum. Benim halimi düşün bir de.
Clarence Morrow dedi: Yemek borumda garip bir frekans hissettim. Genişletmek için tıkla... Ben bunu yemek yerken görüyorum. Benim halimi düşün bir de.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 7 Temmuz 2020 #59 Süleyman Çakırr dedi: İshalken osurmak. Genişletmek için tıkla... Yakışıyor mu sana Çakır!
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 7 Temmuz 2020 #60 Clarence Morrow dedi: Yakışıyor mu sana çakır! Genişletmek için tıkla... Çakırım diye osurmıyalımmı mermi 2 buçuk ona göre
Clarence Morrow dedi: Yakışıyor mu sana çakır! Genişletmek için tıkla... Çakırım diye osurmıyalımmı mermi 2 buçuk ona göre