Thersha Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Selam, ben öyle ne bileyim şu kadar para kazandınız tarzı gelen scam e-postlara inanmam. Ama bu çok garip geldi. Sizce nedir bu?
Selam, ben öyle ne bileyim şu kadar para kazandınız tarzı gelen scam e-postlara inanmam. Ama bu çok garip geldi. Sizce nedir bu?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 20 Eylül 2023 #2 Spam e-posta.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 Mail serverları çalışıyor mu diye denemiş olabilirler, dolandırıcılık hazırlığıdır belki mail testi falan. Ama spam olduğu bariz.
Mail serverları çalışıyor mu diye denemiş olabilirler, dolandırıcılık hazırlığıdır belki mail testi falan. Ama spam olduğu bariz.
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Eylül 2023 #4 Spam veya dolandirici. Kisaca gereksiz, engelleyip gecin.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.375 Makaleler 4 Çözümler 8 20 Eylül 2023 #5 Böyle e-posta adresi nasıl alıyoruz haberi olan var mı havalı bayağı.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #6 Spam hocam engelleyin geçin.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 20 Eylül 2023 #7 aleksmc dedi: Böyle e-posta adresi nasıl alıyoruz haberi olan var mı havalı bayağı. Genişletmek için tıkla... Hostingerler ile alınabiliyor diye biliyorum.
aleksmc dedi: Böyle e-posta adresi nasıl alıyoruz haberi olan var mı havalı bayağı. Genişletmek için tıkla... Hostingerler ile alınabiliyor diye biliyorum.
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 20 Eylül 2023 #8 Hocam çok kurcamalayın bence spam işaretleyin direkt
Thersha Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #9 KrizNoe dedi: Hocam çok kurcamalayın bence spam işaretleyin direkt Genişletmek için tıkla... Titanl1o dedi: Spam hocam engelleyin geçin. Genişletmek için tıkla... Ywja dedi: Spam veya dolandirici. Kisaca gereksiz, engelleyip gecin. Genişletmek için tıkla... aleksmc dedi: Böyle e-posta adresi nasıl alıyoruz haberi olan var mı havalı bayağı. Genişletmek için tıkla... Batuhandn dedi: Spam e-posta. Genişletmek için tıkla... Hocalarım spam olduğunu biliyorum zaten spam listesine düşmüş ama amacını merak ediyordum sadece. Teşekkürler herkese.
KrizNoe dedi: Hocam çok kurcamalayın bence spam işaretleyin direkt Genişletmek için tıkla... Titanl1o dedi: Spam hocam engelleyin geçin. Genişletmek için tıkla... Ywja dedi: Spam veya dolandirici. Kisaca gereksiz, engelleyip gecin. Genişletmek için tıkla... aleksmc dedi: Böyle e-posta adresi nasıl alıyoruz haberi olan var mı havalı bayağı. Genişletmek için tıkla... Batuhandn dedi: Spam e-posta. Genişletmek için tıkla... Hocalarım spam olduğunu biliyorum zaten spam listesine düşmüş ama amacını merak ediyordum sadece. Teşekkürler herkese.