MelonMusk Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 Herkese merhaba. Gmod'da Server'a girdiğimde bazı duvarlar yeşil gözüküyor.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 28 Ekim 2020 #2 Girdiğiniz Server'da Texture'lar hatalı yüklenmiş veya yok. Durum siz ile alakalı değil. Haritanın adını biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Girdiğiniz Server'da Texture'lar hatalı yüklenmiş veya yok. Durum siz ile alakalı değil. Haritanın adını biliyor musunuz?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #3 Hangi server ve hangi map? Sanırım oraya ya texture koymamışlar, ya da doğru inmemiş dosyalar. Artı 0 Eksi
KS KS MelonMusk Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #4 647624518 dedi: Girdiğiniz Server'da Texture'lar hatalı yüklenmiş veya yok. Durum siz ile alakalı değil. Haritanın adını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim yükledim olmadı. Samotne Ciasteczka dedi: Hangi server ve hangi map? Sanırım oraya ya texture koymamışlar, ya da doğru inmemiş dosyalar. Genişletmek için tıkla... Server: narkoz rp map_rp_narkozrp_v3 Artı 0 Eksi
647624518 dedi: Girdiğiniz Server'da Texture'lar hatalı yüklenmiş veya yok. Durum siz ile alakalı değil. Haritanın adını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim yükledim olmadı. Samotne Ciasteczka dedi: Hangi server ve hangi map? Sanırım oraya ya texture koymamışlar, ya da doğru inmemiş dosyalar. Genişletmek için tıkla... Server: narkoz rp map_rp_narkozrp_v3
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 28 Ekim 2020 #5 Zaten oyun ile ilgili değildi. Sizin girmeye çalıştığınız server'ın haritası bozuk. Endişelenmeyin. MelonMusk dedi: Oyunu sildim yükledim olmadı. Server: narkoz rp map_rp_narkozrp_v3 Genişletmek için tıkla... NarkozRP'nin Moderatörü ile konuşun. Size yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Zaten oyun ile ilgili değildi. Sizin girmeye çalıştığınız server'ın haritası bozuk. Endişelenmeyin. MelonMusk dedi: Oyunu sildim yükledim olmadı. Server: narkoz rp map_rp_narkozrp_v3 Genişletmek için tıkla... NarkozRP'nin Moderatörü ile konuşun. Size yardımcı olabilir.
KS KS MelonMusk Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #6 647624518 dedi: Zaten oyun ile ilgili değildi. Sizin girmeye çalıştığınız server'ın haritası bozuk. Endişelenmeyin. NarkozRP'nin Moderatörü ile konuşun. Size yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Moderatör ile nasıl görüşebilirim? Artı 0 Eksi
647624518 dedi: Zaten oyun ile ilgili değildi. Sizin girmeye çalıştığınız server'ın haritası bozuk. Endişelenmeyin. NarkozRP'nin Moderatörü ile konuşun. Size yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Moderatör ile nasıl görüşebilirim?
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 28 Ekim 2020 #7 MelonMusk dedi: Moderatör ile nasıl görüşebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Group :: {TR}NarkozRP NarkozRP sunucusuna ait herkese açık toplum grubudur. Sunucumuz her sezon açık olup hizmet vermektedir. Tamamen eğlence amaçlıdır. ======================================================= DarkRP Atölye Paketi DarkRP Sunucu IP: 185.124.86.194:27015... steamcommunity.com Artı 0 Eksi
MelonMusk dedi: Moderatör ile nasıl görüşebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Group :: {TR}NarkozRP NarkozRP sunucusuna ait herkese açık toplum grubudur. Sunucumuz her sezon açık olup hizmet vermektedir. Tamamen eğlence amaçlıdır. ======================================================= DarkRP Atölye Paketi DarkRP Sunucu IP: 185.124.86.194:27015... steamcommunity.com
06ardabey06 Femtopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #8 bende de bu sorun var ama bende her taraf böyle gözüküyor sadece duvarlar değil ve bazı oyuncuların elinde sadece silahları gözüküyor vücudu gözükmüyr Artı 0 Eksi
bende de bu sorun var ama bende her taraf böyle gözüküyor sadece duvarlar değil ve bazı oyuncuların elinde sadece silahları gözüküyor vücudu gözükmüyr