Garry's Mod alınır mı?

Emir kipi kullanmanız yanlış hocam biraz gecikme olmuş olabilir indirim dönemi olduğundan bu aralar Steam çok yoğun 1 saat bekleseniz belki de oyun gelecektir hiç olmadı Steam destekden iade talebi istersiniz iadenizi yaparlar.

Efendim ben belki başka bir oyun alacaktım, önce Garry's Mod'u aldım ve pişman oldum aldığıma. Ya iade mi kış indirimleri bitene kadar yapmazsalar, ha, yoğun olabilirler. Ama ben önceki indirimlerde de oyun aldım fakat hiçbir sorun yaşamadım. Şimdi mi yoğunluk oldu?

Efendim ben belki başka bir oyun alacaktım, önce Garry's Mod'u aldım ve pişman oldum aldığıma. Ya iade mi kış indirimleri bitene kadar yapmazsalar, ha, yoğun olabilirler. Ama ben önceki indirimlerde de oyun aldım fakat hiçbir sorun yaşamadım. Şimdi mi yoğunluk oldu?

İade süreci başlatıldığında ve onaylandığında paranız 7 gün boyunca beklemede kalıyor indirimlerin bitmesine de 11 gün var eğer pişman olduysanız iade edersiniz paranız beklemeden çıkınca tekrardan istediğiniz oyunu alırsınız Steam sizi dolandırmıyor yani panik olmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı