Garry's Mod alınır mı?

Enes3458

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar, hep merak etmişimdir indirime girmiş o yüzden alsam diye düşünüyorum. Eğer bunu almazsam üstüne para ekleyip AAA oyunları almayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi akşamlar, hep merak etmişimdir indirime girmiş o yüzden alsam diye düşünüyorum. Eğer bunu almazsam üstüne para ekleyip AAA oyunları almayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oynayacak arkadaşınız varsa alınır, tek başına sarmaz ve korkutucu gelebilir.

Hangi AAA oyunlar mesela? Ayrıca oyunu gerçekten oynamak istediğinize emin misiniz?

Birkaç ay önce RDR2 15 dolara düsmüştü tekrar olursa onu almayı düşünüyorum.
Garry's Mod'un videolarını izlemiştim çok ilgimi çekmemişti alırsam ilgimi çekmezse 2-3 saat oynayacağımı düşünuyorum.

Oynayacak arkadaşınız varsa alınır, tek başına sarmaz ve korkutucu gelebilir.

Arkadaşın varsa al.

Var ama oynarlar mı bilmiyorum.

Hiç arkadaşlarla oynamadım. Hep kendi kendime yüzlerce mod kurup RP yaptım. Hayal gücünüzün sınırlarını zorladığınız bir oyundur Gmod. Alabilirsiniz. Tofaş modu kurup Dust_2 haritasında piyasa yapabilirsiniz.

Oyundan çok, kum havuzuna benzer bir oyun. Klasik sunucular ve PVP kısmı ile RP, saklambaç, korku gibi çok ilginç türler var. Oyun kısmı bir kenera animasyon, yazılım, fotografi gibi dallarda projelerde yapabilirsiniz.

Bu tarz videolar komple Garry's Mod ile yapılıyor:

Çoğu kişi SFM'ye geçti ama hala yapanlar var.

Ayrıca yapay zekalar ile kendi hikaye modunu yapan mı dersiniz? Veya var olan oyunları modlayan mı?

Bu tarz baya şey var.

Sandbox modunda yüzlerce saat harcamış biri olarak öneriyorum. Bu oyunda yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlı diyebilirim. Hatta şöyle bir şey bile yaptım :)
1756076401690.png

Oyun hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde ise cevaplamaya çalışırım.

Sandbox modunda yüzlerce saat harcamış biri olarak öneriyorum. Bu oyunda yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlı diyebilirim. Hatta şöyle bir şey bile yaptım :)
Eki Görüntüle 2562248

Oyun hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde ise cevaplamaya çalışırım.
Akıllı tahta çalışıyor mu hocam? Yoksa PNG mi?

Eskisi gibi popüler oyun değil öyle. AAA oyun almak daha mantıklı olabilir tekseniz bi süre sonra sıkar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı