Garry's Mod arkadaşta olan modlar nasıl indirilir?

TolgahanT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bugün arkadaşımla garry'mod yükledim fakat arkadaşımda bir sürü mod yüklüymüş. Arkadaşım modlu oynamak istediği için oyunu o kurdu. Oyuna giriş yaparken tüm modları tek tek yükledi gözüktü. Oyun açıldığında arkadaşımın modları error şeklinde gözüküyordu. Arkadaşımın addons kısmındaki her şeyi kopyaladım fakat sonuç değişmedi. Nasıl arkadaşımın modlarını yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce oyunun dosyalarına girmeniz gerekmektedir.
1691848549331.png

1691848597553.png

1691848878803.png

Ve burada modlarınız bulunmaktadır. Ctrl+a yaparak bunları WinRAR'a dönüştürüp arkadaşınıza e-posta üzerinden yollayabilirsiniz.

Arkadaşınız WinRAR paketini açıp içindeki modları, fotoğraftaki girdiğim 'addons' klasörünün içerisine atacak. Aynı modlar varsa 'atla' veya 'değiştir' diyebilir, fark etmez.

Oyuna girdiğinizde modlar ayıklanacak ve her ikiniz de aynı modlara sahip olmuş olacaksınız.

İlk önce oyunun dosyalarına girmeniz gerekmektedir.
Eki Görüntüle 1899909
Eki Görüntüle 1899913
Eki Görüntüle 1899932

Ve burada modlarınız bulunmaktadır. Ctrl+a yaparak bunları WinRAR'a dönüştürüp arkadaşınıza e-posta üzerinden yollayabilirsiniz.

Arkadaşınız WinRAR paketini açıp içindeki modları, fotoğraftaki girdiğim 'addons' klasörünün içerisine atacak. Aynı modlar varsa 'atla' veya 'değiştir' diyebilir, fark etmez.

Oyuna girdiğinizde modlar ayıklanacak ve her ikiniz de aynı modlara sahip olmuş olacaksınız.
aynısını yaptım ancak arkadaş wp den atmıştı ve bunlar kullanılamaz diyodu oyuna girfiğimde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı