2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 2 Aralık 2018 #1 Ben atölyeden yüklediğim şeyleri çok abartıyorum ve en son ortaya 20GB'lik bir boyutta Atölye içeriği çıktı. Bana silah, karakter, araba vb. içinde olan bir koleksiyon linki atar mısınız ? Önerdiğiniz bir mod varsa o da olur. Oynayan yok mu ? Son düzenleme: 2 Aralık 2018
Ben atölyeden yüklediğim şeyleri çok abartıyorum ve en son ortaya 20GB'lik bir boyutta Atölye içeriği çıktı. Bana silah, karakter, araba vb. içinde olan bir koleksiyon linki atar mısınız ? Önerdiğiniz bir mod varsa o da olur. Oynayan yok mu ?
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Aralık 2018 #2 Ben böyle şeyleri genelde oyunun incelemesinden hallediyorum. Saatleri yüksek olanları ekleyip bilgi alıyorum. Deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Ben böyle şeyleri genelde oyunun incelemesinden hallediyorum. Saatleri yüksek olanları ekleyip bilgi alıyorum. Deneyebilirsin.